FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

《INOVATĪVS》Inovatīvs nažu asinātājs ar neatkarīgām atsperu svirām, kas dažu sekunžu laikā nodilušos asmeņus pārvērš asā skuveklī. Tādā veidā jūs vairs nesabojāsit pārtiku un sāksit griezt.
《DER JEBKURAM ASMENIM》Insta Sharp ir unikāls īpaši ciets volframa tērauda dubultās atsperes nažu asinātājs, kas saliecas un der jebkuram asmenim tīram griezumam. Tas padara zobainus nažus asus.
《LIELS, MAZS, TAISNS ZOBAINS 》Insta Sharp ir piemērots visu veidu asmeņiem, pateicoties tā rokām elastīgai asināšanai. Jūs varat asināt virtuves nažus, medību nažus, zvejas nažus un pat kabatas nažus.
《 VOLFRAMA TĒRAUDA VIRSMA》Pateicoties tā rokām, kas piemērotas elastīgai asināšanai, Insta Sharp ir droši lietojams uz visu veidu asmeņiem. Jūs varat asināt virtuves nažus, medību nažus, zvejas nažus un pat kabatas nažus. Turklāt Insta Sharp tīrīšanai pietiek ar mitru dvieli, un, pateicoties gludajam un modernajam dizainam, to ir viegli uzglabāt.
《 DAŽĀDAS ASINĀŠANAS METODES》Smalka slīpēšana: lai izlīdzinātu asmeni un atiestatītu griešanas leņķi. Rupja asināšana: lai atjaunotu asmeņu pareizo griezuma formu ļoti asai malai. Pulēšana: lai iegūtu asu un gludu malu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.