FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Osram HCI-T 70W/930 G12 metāla halogenīdu lampas - 504 vienību beztaras iepakojums, ražots Vācijā

7,40 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
504 gabals
Pieejamais daudzums
5278 gabali
Valsts
Latvija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Osram
EAN:
4008321678508
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

OSRAM HCI-T 70W/930 G12 metāla halogenīdu lampas piedāvā izcilu kvalitāti un veiktspēju, ideāli piemērotas komerciālā un rūpnieciskā apgaismojuma vajadzībām. Šie lukturi, kas ražoti Vācijā, ir pazīstami ar savu uzticamību un ilgmūžību.

Informācija par produktu: OSRAM HCI-T 70W/930 G12 - EAN: 4008321678508. Komplektā ir pilns palešu daudzums 504 gab., nodrošinot plašu piegādi liela mēroga projektiem un inventāra prasībām.

Mūsu plašajā klāstā ir dzīvsudraba, nātrija, metāla halogenīda, halogēna un fluorescējošās / kvēlspuldzes / auto/baktericīdās (NHS TUV) lampas, kā arī īpašas lampas, LED spuldzes / caurules un dažādi piederumi. Mēs piedāvājam arī tehniskā apgaismojuma risinājumus gan iekštelpās, gan ārā, kā arī ielu apgaismojumu, dekoratīvo apgaismojumu un saistītos produktus, piemēram, kontaktligzdas, slēdžus, ventilatorus, kabeļus, automātiku un vadības sistēmas.

Piegāde: Paredzamie piegādes laiki atšķirsies atkarībā no klienta atrašanās vietas. Lielākajai daļai Eiropas valstu tipiskais piegādes termiņš ir aptuveni viena nedēļa, lai gan dažos gadījumos tas var atšķirties.

Maksājums: Mēs esam apņēmušies nodrošināt saviem klientiem elastīgas norēķinu iespējas. Nekautrējieties lūgt sīkāku informāciju vai palīdzību saistībā ar jūsu darījumu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.