FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

OSRAM HQI-BT 400W/N PLUS E40 metāla halogenīda lampa - 4008321792341 | Augstas kvalitātes apgaismojuma risinājumi no Slovākijas

7,40 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1080 gabals
Pieejamais daudzums
3756 gabali
Valsts
Latvija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Osram
EAN:
4008321792341
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Atklājiet OSRAM HQI-BT 400W/N PLUS E40, augstas kvalitātes metāla halogenīdu lampu, kas paredzēta profesionālām apgaismojuma vajadzībām. Šis lukturis, kas ražots Slovākijā, ir atzīts par izcilu veiktspēju un uzticamību.

Ar pilnu palešu daudzumu 1080 gab., Šis piedāvājums ir pielāgots vairumtirdzniecības pirkumiem, nodrošinot, ka jums ir pietiekami daudz krājumu jūsu liela mēroga projektiem vai tālākpārdošanas prasībām.

Pamatinformācija:

EAN: 4008321792341 - Atvieglota inventāra un pasūtījumu precīza pārvaldība.

Piegādes pavadzīmes: Aptuvenais piegādes laiks dažādās valstīs atšķiras, parasti 1 nedēļas laikā lielākajā daļā Eiropas valstu. Laika grafiki var tikt pagarināti atkarībā no konkrētām atrašanās vietām.

Maksājuma informācija: Ja rodas jautājumi par maksāšanas iespējām, mēs esam gatavi palīdzēt, lai nodrošinātu nevainojamu darījumu.

Mūsu plašais produktu klāsts ietver dažādus apgaismojuma risinājumus, piemēram, dzīvsudraba, nātrija, metāla halogenīda, halogēna, fluorescējošās, kvēlspuldzes, auto un baktericīdās (NHS TUV) lampas, kā arī īpašas lampas, LED spuldzes un caurules. Turklāt mēs piedāvājam tehnisko apgaismojumu gan iekštelpu, gan āra apstākļiem, ielu un dekoratīvo apgaismojumu, kā arī dažādus elektropiederumus, tostarp kontaktligzdas, slēdžus, ventilatorus, kabeļus un vadības automatizācijas sistēmas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.