FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Outsunny saliekamais dārza šūpuļkrēsls bēša krāsa

35,39 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
8 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7283
EAN:
=VLOOKUP(A500,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Outsunny saliekamais dārza šūpuļkrēsls, āra sauļošanās krēsls ar elpojošu sieta materiālu, nulles smaguma sēdeklis ar galvas spilvenu, dzērienu paplāte, melna krāsa.

NULLES GRAVITĀCIJAS KOMFORTS: Dārza šūpuļkrēslus ar regulējamām atzveltnēm var bloķēt jebkurā vēlamajā atpūtas stāvoklī, izmantojot sānu pogu. Pagrieziet kāju apakšdaļu uz augšu un izbaudiet nomierinošu šūpošanas kustību. Tas pilnībā pielāgojas jūsu ķermenim un rada bezsvara sajūtu.

IZTURĪGA KONSTRUKCIJA: Izgatavots no tērauda rāmja ar pulvera pārklājumu, kas ir izturīgs pret koroziju, tādējādi nodrošinot ilgstošu lietošanu, izturību un izturību. Dārza šūpuļkrēsls var izturēt līdz 120 kg vienmērīgi sadalīta svara.

IZTURĪGS MATERIĀLS: Izgatavots no izturīga, pret UV starojuma un ūdensnecaurlaidīga tekstilmateriāla, kas iztur nodilumu un plīsumus. Dubultā atsperu sistēma rada āra šūpuļkrēslu, kas uzreiz pielāgojas ķermeņa izmēram. Noņemamais polsterētais galvas spilvens nodrošina īpaši ērtu atbalstu.

SALOKĀMS DIZAINS: Viegls un salokāms, padarot to viegli transportējamu un kompaktu, kad to nelietojat. Šis šūpuļkrēsls, kas ir ideāli piemērots gan iekštelpu, gan āra atpūtai, var tikt izmantots kā guļamkrēsls vai gulta ne tikai kempingā, makšķerēšanā pagalmā un pie baseina, bet arī mājās, birojā, slimnīcā vai pat skaistumkopšanas salonā. Dzērienu paplāti var izmantot dzērienu, žurnālu, tālruņu / planšetdatoru vai citu mazu priekšmetu uzglabāšanai. 

DIMENSIJAS:

120cm x 67cm x 102cm (uzceltas)
133cm x 67cm x 95cm (pilnībā pagarināts)
110 x 66 x 15cm (salocītā veidā)
Šūpošanas amplitūda: 10°-35°.
Nav nepieciešama montāža!
Zīmols: Outsunny modeļa Nr.: 84A-080BK
Produkta svars: 10 kg

Īpašas iezīmes:

Viegli
Salokāms, ērts
Tas ir izgatavots no izturīga tekstilmateriāla, un tam ir noņemams polsterēts galvas spilvens, kas nodrošina vēl lielāku komfortu, vienlaikus atpūšoties.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.