FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Apple iPhone 3Gs viedtālrunis (8.9 cm (3.5") displejs, skārienekrāns, 3 megapikseļu kamera, 16/32GB iekšējā atmiņa) melnbalts
Ierīces tika atiestatītas uz rūpnīcas iestatījumiem.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB melns
Iepazīstieties ar visu laiku ātrāko un jaudīgāko iPhone. iPhone 3GS ir video ierakstīšana, balss atpazīšana, līdz 32 GB krātuve un daudz kas cits.
Visu laiku ātrākais iPhone.
Pirmā lieta, ko pamanīsit, ir tas, cik ātri tiek startētas iPhone 3GS programmas. Tīmekļa vietnes tiek parādītas dažu sekunžu laikā, un jūs varat ātrāk atvērt e-pasta pielikumus. Optimizēta veiktspēja un uzlabots 3D grafikas procesors nodrošina arī neticamu spēļu veiktspēju. Patiesībā viss, ko jūs darāt ar iPhone 3GS, ir līdz pat divreiz ātrāks un daudz tiešāks.
Video
Tagad varat ierakstīt, rediģēt un kopīgot videoklipus tieši no sava iPhone 3GS. Izveidojiet augstas kvalitātes VGA videoklipus portreta vai ainavas orientācijā. Apgrieziet materiālu, izvēloties sākuma un beigu punktus. Un pēc tam parādiet to citiem pa e-pastu, savā MobileMe galerijā, publicējiet to pakalpojumā YouTube vai sinhronizējiet ar savu Mac vai PC datoru, izmantojot iTunes.
3 megapikseļu kamera.
Arī jaunā 3 megapikseļu kamera ar autofokusu uzņem lieliskas fotogrāfijas. Un tam ir ērta jauna funkcija: jūs vienkārši pieskaraties ekrānam, lai koncentrētos uz to, ko vēlaties.
Balss.
Voice Control atpazīst jūsu kontaktpersonu vārdus un zina mūziku jūsu iPod. Tāpēc piezvaniet vai atskaņojiet dziesmu. Vienkārši sakiet, ko vēlaties. Kompass.
Ar iebūvēto digitālo kompasu iPhone 3GS var parādīt ceļu. Izmantojiet jauno Compass lietotni vai uzziniet, kā tā automātiski izlīdzina karti jūsu meklētajā virzienā.
Izgrieziet, kopējiet un ielīmējiet.
Izgrieziet, kopējiet un ielīmējiet tekstu un fotoattēlus pat starp programmām. Un jūs pat varat kopēt attēlus un saturu no tīmekļa un izmantot tos citur.
Ainavu tastatūra.
Vai jums ir nepieciešams vairāk vietas, lai rakstītu? Pagrieziet iPhone tālruni ainavas stāvoklī, lai strādātu ar lielāku tastatūru lietotnēs Mail, Messages, Notes un Safari. Ziņas.
Sūtiet ziņojumus ar tekstu, video, fotoattēliem, audio, atrašanās vietu un kontaktinformāciju. Jūs pat varat uzņemt fotoattēlu vai videoklipu
Meklēt.
Meklēja, atrada. Izmantojot Spotlight, varat meklēt visas kontaktpersonas, e-pasta ziņojumus, kalendārus un piezīmes, kā arī visu iPod.

Pieejamības.
iPhone 3GS piedāvā funkcijas, kas palīdz cilvēkiem ar redzes un dzirdes traucējumiem. Šīs funkcijas ietver VoiceOver diktoru, tālummaiņu, baltā un melnā ekrāna opciju, mono audio un daudz ko citu.

Interneta piesaiste.
Sērfojiet praktiski jebkurā vietā internetā. Jo tagad jūs varat savienot savu iPhone ar Mac piezīmjdatoru vai datoru un izmantot to kā modemu. Dažās valstīs pašlaik nav pieejama piesaiste. Papildu informācija ir pieejama pie attiecīgā mobilo sakaru pakalpojumu sniedzēja.

Balss piezīmes.
Ierakstiet ideju, piezīmi, sapulci vai jebko citu, ko vēlaties, izmantojot jauno lietotni Voice Memos, un pēc tam kopīgojiet to ar citiem.

Nike + iPod.
IPhone ir aprīkots ar Nike+ iPod atbalstu. Vienkārši iesaiņojiet savu Nike+ iPod sensoru (nopērkams atsevišķi) savos Nike+ apavos un sāciet vingrot.

Akcijas.
Lietotne Stocks iPhone tālrunī parāda akciju tirgus diagrammas, detalizētu informāciju un pat pašreizējos virsrakstus par jūsu izvēlētajām akcijām. Un, pagriežot iPhone, jūs redzēsit vēl detalizētāku informāciju.
"Ierīces ir ieslēgtas/izslēgtas, un tās ir pārbaudītas attiecībā uz LCD funkcionalitāti. Ierīces tiek piegādātas, ieskaitot akumulatoru un aizmugurējo vāciņu.
Preces tiek lietotas B-preces."

Testēta ieslēgšana/izslēgšana nozīmē, ka ierīces tiek pārbaudītas, lai redzētu, vai tās var ieslēgt. Turklāt tiek pārbaudīts LCD.
Šis piedāvājums ir paredzēts tikai profesionāliem tālākpārdevējiem. Pārdošana notiek kā īpaša prece bez garantijas vai atgriešanas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.