FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
7 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Eagle - 300 W spēkstacija ir viena no izcilākajām pārnēsājamajām spēkstacijām gan veiktspējas, gan dizaina ziņā. Ar lielu jaudu 324 Wh, 300 W nominālo jaudu (600 W pārsprieguma jauda) un vairākiem izejas uzlādes/uzlādēšanas portiem, tas atbilst lielākas un lielākās jaudas elektroierīču barošanas vajadzībām.

Galvenās iezīmes

● Lielāka ietilpība un lielāka jauda: 324 Wh(90000mAh) litija akumulatora jauda, 300 W nominālā jauda un 600 W pārsprieguma jauda.


● Augstas kvalitātes litija akumulators, kas ir iebūvēts, sasniedz vairāk nekā 1500 ciklus, un kalpošanas laiks ir 5 gadi.



● Vairāki izvades porti: 1 x USB-C, 3 x USB, 1 x PD 60W, 2 x DC porti, 1 x DC automašīnas ports un divas maiņstrāvas kontaktligzdas (ar tīro sinusoidālo vilni). Atvienojieties no tīkla un varēsiet darbināt kameras, datorus, sakaru ierīces.


● Zaļais āra enerģijas risinājums: efektīva saules enerģijas uzlāde ar iebūvētu MPPT padara to par saules enerģijas ģeneratoru atpūtai brīvā dabā. Pilns uzlādes laiks ir aptuveni 3,5 stundas, pievienojot 150 W saules enerģiju ar adaptera kabeli. Uzlāde ar elektrotīklu vai automašīnas pieslēgvietu ir aptuveni 2,5 stundas.


● Pārnēsājams un kompakts: sver tikai 3,5 kg (7,7 mārciņas), to var pārnēsāt ar viegli pārnēsājamu rokturi. Kompakts izmērs 310x185x225mm (12,21x7,29x8,86 collas).


● LCD ekrāns ar uzlādes/izlādes jaudu, laiku, procentiem utt.


● Pure Sine Wave dizains, kas nozīmē, ka tas ir saderīgs ar lielāko daļu sadzīves tehnikas un var darbināt vairāk nekā 80% svarīgāko sadzīves tehnikas un ierīču. Tie ir visdārgākie no invertoru konstrukcijām un pārspēj invertorus.


● Ir visaptveroša aizsardzība, šis ģenerators sāks aizsargrežīmu gadījumā, ja pievienosit lielāku elektroierīci vai liksit tai darboties pāri temperatūrai.


● LED gaisma: 5W avārijas apgaismojumam vai āra kempingam naktī.



● Bezvadu uzlāde: 10W

Mūsu projektētais kalpošanas laiks ir vairāk nekā 5 gadi. Mēs piedāvājam 5 gadu garantiju iGOpower zīmola produktiem.

●●●●●●●Iespējamas sarunas par vairāk gabaliem●●●●●●



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.