FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
18 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Pārplūdes mašīna ar dzirnaviņām Aromatica X 1,2 l

115,35 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Klarstein - joma
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Aromatica X kafijas automāta stikla dzirnaviņu aromāts+ nerūsējošais tēraudsMmm, svaigi pagatavota kafija! Ar kafijas automātu Klarstein Aromatica X ar integrētām dzirnaviņām nerūsējošā tērauda apdarē – aromātisku kafiju var pagatavot nesarežģītā un individuālā veidā.

Preces pēc atgriešanas - ir salauzti ūdens tvertnes rokturi - tas ir pilnībā darbināms.
Kataloģiskā cena: 1.069,99 zł

Jauna kafijas versija - Klarstein Aromatica X kafijas automāts vienā reizē sasmalcina līdz 180 g pupiņu, nodrošinot maltu kafiju ar pilnu aromātu. 3 malšanas pakāpes, no ļoti smalkas līdz rupjai, ļauj saskaņot maltas kafijas konsistenci ar jūsu vēlmēm. Jo smalkāka tā ir malta, jo spēcīgāka un aromātiskāka ir kafija pēc pagatavošanas. Lai padziļinātu kafijas dzeršanas prieku, aromāta intensitāti viena alus pagatavošanas procesā (līdz 12 tasītēm) var optimizēt, izmantojot aromātu + funkciju: dubultu alus pagatavošanas laiku, lai sasniegtu maksimālu aromātu. Pateicoties integrētajam taimerim, kafijas automāts Klarstein Aromatica X var ieslēgties precīzi ieprogrammētā laikā - tāpēc no rīta jūs pamodīsities no svaigi pagatavotas kafijas smaržas, un, atgriežoties no darba, aromātiskā kafija ļaus jums stiprināt sevi.

Protams, kafijas automāts darbojas arī uz maltas kafijas bāzes. Visi iestatījumi ir viegli izdarāmi viegli lasāmā vadības panelī ar LED displeju. Tomēr kompaktajam kafijas automātam ar vienkāršo, futūristisko dizainu ir papildu priekšrocības, kas optimizē kafijas baudīšanu: plīts virsma uztur stikla krūzi siltu 40 minūtes, lai jūs varētu baudīt šo aromātisko dzērienu ilgāk. Noņemamais fiksētais filtrs, kas pārklāts ar zelta pārklājumu, nemaina kafijas garšu, padarot to vēl izsmalcinātāku. Noņemamais rokturis atvieglo tīrīšanu un novērš pilēšanas problēmu. Aktīvās ogles filtrs ūdens tvertnē uzlabo ūdens kvalitāti un aizsargā pret mērogošanu. Skaidri redzama skala ļauj viegli piepildīt tvertni ar ūdeni vajadzīgajā daudzumā. Visbeidzot, ir vērts pievērst uzmanību dzirnaviņām, kas, salīdzinot ar citām šīs klases produktu ierīcēm, darbojas ārkārtīgi klusi un kopā ar diskrētu alus pagatavošanas procesu kafijas pagatavošanu pārvērš par patīkamu un relaksējošu pieredzi.

Visbeidzot, ir pienācis laiks gardai kafijai, kas pagatavota no svaigi maltām pupiņām ar individuālu stipruma pakāpi - kafijas automāts Klarstein Aromatica X liks kafijas mīļotāju sirdīm pukstēt ātrāk.

Pamatinformācija:Pilns aromāts: Kafijas automāts ar integrētu dzirnaviņu svaigi maltas kafijas pagatavošanai24 stundu taimeris: Kafijas pagatavošana līdz minūtei - svaigi pagatavota kafija, kad pamostaties un nākat no darbaIndividuāls prieks: 3 malšanas posmi un aromāts+ funkcija ar dubultu kafijas pagatavošanas laiku (pēc pieprasījuma)Vienkārša tīrīšana: Filtrējiet noņemamā rokturī, lai to varētu viegli iztukšot bez pilēšanasFiltri, no kuriem izvēlēties:      Iespēja izmantot papīra filtrus vai komplektācijā iekļauto fiksēto filtru ar zelta pārklājumuSuperior ūdens kvalitāte: aktivētās ogles filtrs nodrošina tīru ūdeni un aizsargā pret kaļķakmens uzkrāšanosPievilcīgs dizains: nerūsējošā tērauda korpuss gludā, futūristiskā stilā

Rekvizīti:

ūdens līmeņa skala ar redzamu sadalījumu kausu skaitā (graduēta pakāpe)
Vienkārša darbība ar viegli nolasāmām pogām un zilu displeju ar aizmugurgaismojumu
Tasīšu skaita pielāgošana (2, 4, 6, 8, 10 un 12) maltas kafijas daudzuma izvēlei (tikai malšanas režīmā)
dzirnaviņas 180 g kafijas pupiņām
Filtrs ar zelta pārklājumu: garšas neitrāls pastāvīgais filtrs, lai optimizētu garšas pieredzi
integrēts aktīvās ogles filtrs ūdens tvertnē, lai mīkstinātu ūdeni
var izmantot kopā ar iepriekš maltu kafiju
Siltuma saglabāšanas funkcija līdz 40 minūtēm pēc alus pagatavošanas procesa beigām
aizsardzība pret pilēšanu pēc kafijas kannas izņemšanas
noņemama ūdens tvertne
barošanas avots: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Piegādes joma:
1 x kafijas automāts
1 x stikla krūze
Paziņojumu

Izmēri: izmēri: aptuveni 22 x 42 x 27,5 cm (WxHxD)Tīkla kabeļa garums: aptuveni 100 cmSvars: aptuveni 6 kg

Uz kastītes var būt uzglabāšanas pēdas. Mēs pārbaudām katru produktu pirms nosūtīšanas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.