FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Peppa Pig Cut &; Play pārtikas komplekts Izlikšanās rotaļu rotaļlieta bērniem

8,12 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
100 gabali
Valsts
Lielbritānija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 2 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

PEPPA PIG CUT &; PLAY FOOD - Peppa Pig Cut &; Play pārtikas komplekts ir komplektā ar somiņu, lai nodrošinātu, ka jūsu bērns var sakopt savu iepirkšanos, ļaujot pārnēsājamām rotaļām, lai jūsu bērns varētu gatavot ēst, iepirkties un spēlēties kustībā ar šo 13 gabalu krāsaino rotaļu komplektu. Veicina iztēles bagātas lomu spēles, koordināciju un sociālo mijiedarbību, ļaujot topošajiem mazajiem pircējiem iepazīties ar iepirkšanās precēm, uzzināt par uzturu, pārtikas produktu grupām un to, kādas sastāvdaļas varat apvienot, lai padarītu citus.
FUNKCIJAS - Šis izlikšanās griešanas pārtikas komplekts nodrošina nebeidzamu iztēles lomu spēļu jautrību, mācot bērnam, kā sagriezt augļus un dārzeņus, izmantojot piederumus, kurus varat atrast ikdienas rotaļlietu virtuvē. Šajā lieliskajā 13 gabalu komplektā ietilpst nūjas un mizas augļi un dārzeņi, lomu spēles nazis un smalcināšanas dēlis. Ietver dažādus plastmasas dārzeņus un augļus, kas ir reāli un izturīgi. Šis rotaļlietu iepirkumu grozs ir lieliski piemērots Peppa faniem ar rotaļu virtuvi. Iesaiņojiet somiņā!
IZLIKŠANĀS ROTAĻAS - Agrīna mācīšanās nav pilnīga bez izlikšanās rotaļām, un, jo radošākas rotaļas ir jūsu bērnam, jo vairāk pieaugs viņa radošums un iztēle. Lomu spēles arī ļauj jūsu bērniem paskatīties uz lietām no tik daudziem dažādiem leņķiem un sajust plašu emociju gammu. Bērni uzzina par pasauli un sevi caur izlikšanās rotaļām. Dramatiska rotaļu pieredze ir viens no pirmajiem veidiem, kā bērni uzzina par savām simpātijām un nepatiku, savām interesēm un spējām.
PRODUKTA SPECIFIKĀCIJAS - Ietver 1 x somiņu. 1x smalcināšanas dēlis, 1x izlikšanās nazis, 1x banāns 1x tomāts, 1x brokoļi, 1x ābols un 1x arbūzs. Izmēri: H20.5cm x W24.5cm x D6.5cm. Piemērots bērniem vecumā no 3+.
PEPPA PIG LICENCĒTIE PRODUKTI - Apskatiet mūsu plašo Peppa Pig lomu spēļu rotaļlietu klāstu, sākot no Peppa Pig lellēm, bērnu ratiņiem, ratiņiem, krēsliem un bērnudārzu komplektiem. Mums ir arī lieliska Peppa Pig virtuvju, tējas komplektu, iepirkšanās un mūzikas instrumentu izvēle. Lieliski piemērots, lai mudinātu savus bērnus augt un mācīties, vienlaikus izklaidējoties. Mūsu Peppa cūku rotaļlietas ir ideāla dāvana ikvienam bērnam, kurš ir šova cienītājs.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.