WEEKEND SALE
-25%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

PNI AV601 bezvadu video audio raidītājs un RJ45 airfun un aircontr

41,40 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
50 gabali
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
5 dienas
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Pēdējā aktualizācija
Vairāk nekā pirms mēneša

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Miracast modulis / AllSharecast
Tagad kopā ar ģimeni varat baudīt attēlus vai videoklipus no viedtālruņa, planšetdatora vai datora, jo tos var atskaņot reāllaikā televizorā vai projektorā, izmantojot Miracast režīmu. Tātad jūs varat izmantot televizoru vai projektoru kā sava viedtālruņa, planšetdatora, klēpjdatora klonu, un jūs varat baudīt lietojumprogrammas, filmu attēlus daudz lielākā ekrānā.

DLNA modulis / MirrorOp
DLNA režīmā varat atskaņot televizora / projektora HD attēlus un filmas, kas atskaņotas internetā no tālruņa / planšetdatora / datora. Ierīce atbalsta tiešsaistes satura atskaņošanu reāllaikā ar 1080P izšķirtspēju no tālruņa / planšetdatora televizorā vai projektorā.

Atskaņojiet failus no planšetdatora vai viedtālruņa
Īpaši interesanta lietojumprogramma ir AirFun, ar kuru jūs varat atskaņot tieši ekrānā atlasītos failus no tālruņa vai planšetdatora: filmas, mūziku, attēlus.

Virtuālā tālvadības pults
AirFun lietojumprogrammā ir integrētas vairākas funkcijas, tostarp šī produkta virtuālā tālvadības pults. Tātad jūs varat izmantot viedtālruni kā virtuālu tālvadības pulti, nevis to, kas atrodas iepakojumā.

Failu atskaņošana no USB atmiņas
Tā kā tā ir jaunākā paaudze, PNI AV601 ierīcei ir arī papildu integrēta multivides atskaņotāja funkcija. Tātad jūs varat palaist no ārējās atmiņas (USB atmiņas vai HDDextern) plašu multivides failu klāstu: filmas, mūziku, attēlus.

Piekļuves punkts
Un visbeidzot, PNI AV601 var darboties arī kā piekļuves punkts, kas ļauj paplašināt bezvadu tīklu plašākā teritorijā vai pat starp stāviem, tādējādi nodrošinot bezvadu interneta avotu vietās, kas nebija pieejamas parastajā mob.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.