WEEKEND SALE
-25%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

PNI L807 GPS navigācijas sistēma 7 collu ekrāns, 800 MHz, 256MB DDR, 8GB

65,91 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
2 gabali
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
5 dienas
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Pēdējā aktualizācija
pirms 1 gada

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


7 collu ekrāns ļauj precīzāk un detalizētāk apskatīt maršrutu / karti, kas ir ārkārtīgi jutīga un precīza uz tausti. Iepakojumā iekļautā pildspalva piedāvā precīzāku kontroli un navigāciju pa izvēlnēm nekā lietošana ar pirkstiem. Ekrāna izšķirtspēja ir ļoti laba, parādot attēlus un kartes augstākā kvalitātē.

Dāsns displejs

FM raidītājs

Portatīvā navigācijas sistēma PNI L807 ir aprīkota ar FM raidītāju. Tas ļauj pārraidīt dziesmas, kas saglabātas navigācijas iekšējā / ārējā atmiņā, FM radio automašīnā. 

Navigācijas iekšējā atmiņa ir 8 GB, kas nozīmē, ka varat integrēt 2 sarežģītas kartes (viena kravas automašīna, viens ceļojums) vai pievienot papildu multivides failus. GPS pozīcijas uztveršana un parādīšana kartē tiek veikta uzreiz, pateicoties jaunajam jaudīgākajam procesoram MSTAR2531 ar ātrumu 800 Mhz un 256 MB RAM.
 
Jaudīgs procesors

Savienotāji

PNI 807 navigācijas savienotājs sastāv no miniUSB porta, MicroSD slota papildu kartēm vai multivides failiem un austiņu ligzdas.

GPS ierīcei ir trīs svarīgas funkcijas: video atskaņotājs, audio atskaņotājs un foto atskaņotājs. Atbalsta video failus, piemēram: AVI, WMV, MP4 utt., Kā arī audio failus: MP3 un WAV. Tas atbalsta arī JPG, BMP un PNG formātus.

Multivides atskaņotājs

Gatavs darbam

Produkts ir "gatavs darbam", pateicoties iepakojumā esošajiem piederumiem, kas ļauj to nekavējoties uzstādīt uz vējstikla un cigarešu šķiltavu ligzdas. Tiklīdz ieslēdzat ierīci, jūs varat doties ceļā bez jebkādām problēmām vēlamajā maršrutā.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.