Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Lieliska jauda 50000 mAh ar Qualcomm 3.0 ātrās uzlādes funkciju un PD barošanas padevi.

Jaudīga jaudas banka ar jaudu 50000 mAh nodrošina pastāvīgu enerģijas piegādi. Jums vairs nav jāuztraucas par akumulatora izlādēšanos planšetdatorā vai viedtālrunī ceļojuma laikā. Ierīce ir viegla un maza, tāpēc to var viegli ievietot rokas bagāžā. Augstas kvalitātes polimēru akumulators nodrošina stabilu veiktspēju, ilgu darba laiku un drošību.

• Liela ietilpība 50000 mAh
• Qualcomm 3.0 22.5W ātrā uzlāde
• Barošanas avots PD20W
• Oppo Vooc tehnoloģija
• Huawei SPC tehnoloģija
• Ieejas savienotāji: mikro USB 5V-2A, 9V-2A; C tips 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; Zibens 5V-2.4A
• Izejas savienotāji: USB QC3.0: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; C tipa PD: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
• Polimēru akumulators
• Plāns un viegls dizains
• Klasisks, minimālisma dizains

Tūlītējs enerģijas pieaugums
Powerbank Tracer ir aprīkots ar modernu PowerDelivery 3.0 tehnoloģiju un Qiuck uzlādi 22,5W, pateicoties kurai jūs varat vienlaikus uzlādēt Powerbank no kontaktligzdas un uzlādēt mobilās ierīces: planšetdatoru vai viedtālruni no Powerbank. Šī tehnoloģija arī pielāgo atbilstošo strāvas un strāvas vērtību, kas tiek pārraidīta starp barošanas banku un uzlādējamo ierīci, lai uzlādes process būtu pēc iespējas īsāks un vienlaikus drošs iekārtai.

Jauda rokas stiepiena attālumā
Izmantojot Tracer powerbank, jums nav jāuztraucas par viedtālruņa akumulatora līmeņa pazemināšanos. Brīvi izmantojiet planšetdatoru, skatieties filmas, atrodoties ceļā, klausieties mūziku un pievienojiet portatīvo Tracer akumulatoru, kad vien tas ir nepieciešams, un turpiniet darbu. Aizmirstiet par ierobežojumiem, ko izraisa enerģijas kritums, jums vairs nav jāuztraucas par piekļuves trūkumu jaudai neatkarīgi no tā, kur atrodaties.

Ērts USB-C savienotājs
Tracer barošanas banka ir aprīkota ar modernu USB-C izeju, padarot ierīces savienošanu ātru un vienkāršu. Jums nav jāpārbauda, kura savienotāja puse ir augšējā puse un kura puse ir apakšējā puse, jo USB-C savienotājs ērtības labad ir atgriezenisks. Šāda veida savienotājs piedāvā arī lielāku jaudu salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudžu USB savienotājiem, tādējādi paātrinot uzlādes procesu.

Drošības garantija
Šajā mobilajā lādētājā izmantotās augstas kvalitātes polimēru šūnas padara ierīci ne tikai ārkārtīgi efektīvu, bet arī drošu lietošanai, kas ir apstiprināts laboratorijas testu laikā. Klasisks dizains, mazi izmēri un augsta izgatavošanas kvalitāte patiks vēl prasīgākiem lietotājiem.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.