FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

ĪPAŠĀ CENA TIKAI NO 299 EIRO PAR PALETI, spēkā tikai no 14.03.2022 līdz 20.03.2022 !!!

Tagad mēs atkal uzgriežam karstumu ar saviem piedāvājumiem atgriešanās mednieku finālam! Mēs vēlamies, lai ikvienam būtu iespēja iegūt lieliskas jauktas paletes.


Pasūtiet tūlīt tieši caur WhatsApp.

Mēs piedāvājam jums unikālu īpašu preci!

Ir 20 eiropaletes ar jauktām A un B precēm

Mūsu paletēs var būt arī zīmola preces, piemēram, Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel un citi zīmoli.

Ņemiet vērā arī mūsu datortehnikas veikalu/dari pats paletes, kuras mēs jums piedāvājam šeit sadaļā Atlikumi, kas ietver arī preces no Villeroy & Boch - Gardena - Bestway un citiem.

Preces nāk no atgriešanas, bet nav lietotas. Tās ir atgriešanas dēļ nenokritušas, nesabojātas preces. Tas var būt arī par noliktavas atgriešanu, kas atradās tikai nosūtīšanas noliktavā un/vai FBA noliktavā un kuru glabāšanas laiks tika pārsniegts. Tie ne vienmēr ir Amazon atdevi!

Paletes var saturēt preces no šādām produktu grupām:
Apdare - mājsaimniecība - rotaļlietas - rakstāmpiederumi - klāts galds - hobijs un darbnīca (precīzs saraksts nav iespējams, bet paletes ir ļoti lētas)

Mēs īpaši norādām, ka atgriešana ne vienmēr nāk no Amazon klientiem, var būt arī preces, kas tika uzglabātas Amazon un tiek atgrieztas, jo tika pārsniegts uzglabāšanas laiks, loģiski, ka tās ir arī Amazon atgriešanas no Amazon nosūtīšanas noliktavas!!! Paletes nesastāv tikai no Amazon atgriešanas - tās ir sajauktas atlikušās krājumu paletes, kā aprakstīts. Tomēr šo palešu cena ir nepārprotami nepārspējama!

Vai meklējat citas preces?

Piemēram, mums ir rotaļu āra paletes ar jauktiem bērnu elektriskajiem transportlīdzekļiem - Precē ir vismaz 10 bērnu transportlīdzekļi uz paleti tikai par 999 eiro par paleti. Uzziniet tiešsaistē, cik aptuveni maksā bērnu elektriskie transportlīdzekļi!

Attēlos ir piemēri vienai no mūsu paletēm, katra palete izskatās savādāk un ir iepakota savādāk! Nav garantijas, ka norādītās preces ir iekļautas tieši 1:1. Attēli ir īpaši paredzēti kā paraugattēli tam, kā izskatās paliktņi.

Mums ir arī jauktās paletes no šādām kategorijām: Sadzīves elektropreces - dari pats / datortehnikas veikals / dārzs - spēles un vaļasprieki!

Ja jūs interesē, lūdzu, nosūtiet mums pieprasījumu.

Preces atrodas Hamburgā - preces atrodas mūsu ekspedīcijas noliktavā pie mūsu ekspedīcijas kompānijas, kas arī veic nosūtīšanu mūsu vietā.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.