FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Augstākās kvalitātes ar rokām iztaisnoti Madake Bambusa stabi ar sakņu bumbu Shakuhachi un flautas izgatavošanai - vairumtirdzniecība

no 30,00 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 95,00 €

Jāvienojas
55,00 € no 1 līdz 3 gabali
45,00 € no 5 līdz 10 gabali
35,00 € no 20 līdz 40 gabali
30,00 € no 80 līdz 160 gabali

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
2 gabals
Pieejamais daudzums
300 gabali
Valsts
Ķīna
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
30 dienas
SKU:
BSH2024
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Atklājiet mūsu īpaši atlasītos un sagatavotos Madake bambusa stabus, kas ir ideāli piemēroti tradicionālo shakuhachi, xiao un flautu izgatavošanai. Šie stabi ir izvēlēti to augstākās kvalitātes dēļ, padarot tos par labāko izvēli profesionāliem instrumentu ražotājiem.
Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru no maniem produktiem, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisko ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un pieaugošu naudas plūsmu, vismaz padarot galaprodukta vērtību 5-10 reizes lielāku.
Produkta specifikācijas:
Garums: sākot no 29,5 līdz 39,4 collām (75-100 cm).
Sienas biezums: aptuveni 0,7 līdz 1,0 cm (0,27" līdz 0,39").
Iekšējais diametrs: sakārtots pēc iekšējā diametra, sākot no 0,7" līdz 0,99" (1,8 līdz 2,5 cm).
Svars: Vidējais stabs ar iekšējo diametru 2,0-2,2 cm sver apmēram 250-300 gramus.
Kvalitāte un apstrāde:
Materiāls: Madake bambuss.
Vecums: Rūpīgi atlasīts no bambusa vecumā no 4 līdz 5 gadiem, nodrošinot optimālu biezumu pie saknes daļas (apmēram 10 mm).
Sagatavošana: Šie stabi tiek karsēti, iztaisnoti ar rokām, modificēti pie saknes un rūpīgi izžāvēti (3 gadus vai ilgāk), lai novērstu plaisāšanu un nodrošinātu stabilitāti.
Unikālas iezīmes: Katrs stabs ir unikāls, ar augstu blīvumu, eļļainību un cietību, padarot tos ideāli piemērotus augstas klases shakuhachi ar savu atšķirīgo tembru.
Lietojumprogrammas:
Piemērots skolas shakuhachi kursiem, Ideāli piemērots augstas kvalitātes shakuhachi, xiao un flautu izgatavošanai, kas pazīstams ar savu pamesto, ēterisko un izsmalcināto skaņas kvalitāti. Ideāli piemērots solo vai ansambļa izrādēm.
Tālākpārdošanas potenciāls: lieliski piemērots tālākpārdevējiem, kuru mērķauditorija ir vietējais tirgus, un potenciālie augstākās klases instrumenti iegūst cenas no USD 1,000 līdz USD 10,000 10,000 vai vairāk.
Pasūtīšana un nosūtīšana:
Jaukti pasūtījumi: Laipni lūdzam. Lūdzu, norādiet savas lieluma un daudzuma prasības.
Apstrādes laiks: aptuveni 1 nedēļa.
Piegāde: Parasti 2-4 nedēļas, izmantojot China Post. Pasūtījumiem, kuru daļa ir 16 gabali vai vairāk, ir pieejama jūras vai dzelzceļa piegāde, kas aizņem 5-8 nedēļas ar pakalpojumu no durvīm līdz durvīm.
Krava tiek aprēķināta, pamatojoties uz svaru un apjomu, izmantojot pasta ekspress un gaisa kravu pārvadājumus. Ja tas pārsniedz 20 kilogramus, tas tiks nosūtīts pa jūru vai dzelzceļu. Tas ir pakalpojums no durvīm līdz durvīm ar izsekošanas numuru, kuru jums ir ērti izsekot tiešsaistē jebkurā laikā. Pielāgoti pieprasījumi ir laipni gaidīti.
Paldies, ka apsvērāt mūsu augstākās kvalitātes Madake bambusa stabus jūsu instrumentu izgatavošanas vajadzībām. Mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas kvalitātes materiālus izsmalcinātai meistarībai.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.