FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

FlexAir hibrīda korpusa produkta apraksts + izceļ

Produkta svarīgākais: Produkta veids: Tālruņa korpuss Modelis: FlexAir Hybrid Veltīts: Samsung Galaxy S23 objektīva saderība: Lēcas, kuru izmēri nepārsniedz (platums/garums/diagonāle): 64 x 144 x 154 mm Materiāls: polikarbonāts + poliuretāns Konstrukcija: viengabala, salīdzinoši plāna un viegla Aizsardzības mala: aizsargā displeju un kameru Pogas: aktīva aizsardzība Aizsardzība pret skrāpējumiem un šļakatām Ideāli piemērots, Pilna funkcionalitāte Viegli montējams un izjaucams Pastiprināti stūri, kas efektīvi absorbē triecienu
Samsung Galaxy S23 augstas kvalitātes FlexAir Hybrid futrālis ir izgatavots no augstas kvalitātes polikarbonāta un poliuretāna, kas droši ieskauj tālruni un tā objektīvu. Vāka ražošanā izmantotais elastīgais poliuretāns lieliski pielīp, nekādā veidā nepalielinot ierīces izmērus. Caurspīdīgā apdare lieliski harmonizējas ar tālruņa dizainu.
Perfekta aizsardzība vienmēr! Korpuss nodrošina vislabāko aizsardzību pret bojājumiem un netīrumiem. Tā dizains ir pastiprināts , tāpēc tas lieliski aizsargā mūsu tālruni. Pogas ir aizsargātas ar īpašiem vākiem, pateicoties kuriem putekļi un netīrumi neiekļūs šajās vietās.
Aizsardzības malas Korpuss nodrošina izvirzītas aizsargājošas malas virs ierīces un tās kameru ekrāna. Pateicoties šim risinājumam, mums vairs nav jāuztraucas par jutīgākajiem viedtālruņa elementiem!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.