FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
15 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

PU ādas stieņa izkārnījumu augstums regulējams stieņa izkārnījumu atzveltne

20,00 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Vācija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

⭐ Bāra krēsli ir izgatavoti no mīkstiem PU ādas sēdekļiem. Sēdekļi ir piepildīti ar augsta blīvuma sabiezinātu sūkli, kas viegli nedeformējas un ir ērtāks. Pamatnē un kāju plāksnē tiek izmantota galvanizācijas tehnoloģija, kas ir izturīga pret koroziju un var efektīvi novērst ikdienas nodilumu.
⭐ [Regulējams augstums & 360° rotācija]: Spilvenu var pagriezt par 360 grādiem, un izkārnījumu augstumu var regulēt ar rokturi. Rokturis zem sēdekļa spilvena palīdz regulēt dažādus augstumus. Spilvena augstums no grīdas: 62–82 cm (regulējams augstums)
⭐ [Dizains ar aizsargātu grīdu]: Kāju balstu izvietojuma dizains ļauj viegli novietot kājas, jūs varat sēdēt, atpūsties un baudīt ilgu sarunu. Grīdai ir grīdas aizsardzības ierīce, un apakšējais gumijas gredzens novērš grīdas saskrāpēšanu un samazina troksni rotācijas laikā.
⭐ [Daudzfunkcionāla bāra izkārnījumi]: Virtuves bāra krēslam ir perfekta forma, un to var pielāgot jebkurai videi jūsu mājās. To var izmantot virtuvēs, ēdamistabā, dzīvojamā istabā, balkonā, kafejnīcā, letēs, frizētavās, bāros utt. Tas ir stilīgs un ērts daudzfunkcionāls bāra izkārnījums.
⭐ [Izmēri bāra izkārnījumi]: Šī stieņa krēsla izmērs ir 43 x 39 x 92–112 cm, spilvens no grīdas: 62–82 cm (regulējams augstums). Bet, lūdzu, ņemiet vērā, ka šos bāra krēslus nevar nosūtīt uz Normandijas salām (Džērsija, Gērnsija).



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.