WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Dzērienu pudelēs garšo ar lētu cenu Ikdienas dzeramais enerģijas dzēriens Prime Drink par labu enerģijas cenu

1,90 € /pudele cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 pudele
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Latvija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
7 dienas
EAN:
4549292009064
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Šķiet, ka "Prime Hydration" ir zīmols vai produkta nosaukums, kas saistīts ar enerģijas dzērieniem vai hidratācijas dzērieniem, taču pēc mana pēdējā atjauninājuma nav pieejama konkrēta informācija par produktu ar šādu precīzu nosaukumu. Tomēr enerģijas dzērieni un hidratācijas dzērieni ir diezgan izplatīti tirgū, piedāvājot dažādus formulējumus, kas paredzēti enerģijas palielināšanai vai šķidrumu un elektrolītu papildināšanai.

Enerģijas dzērieni parasti satur kofeīnu un citus stimulantus, kā arī cukurus un dažādus vitamīnus un minerālvielas, lai nodrošinātu ātru enerģijas palielinājumu. No otras puses, hidratācijas dzērieni ir vērsti uz šķidruma un elektrolītu papildināšanu, kas zaudēti svīšana fiziskās aktivitātes laikā vai karstā laikā.

Apsverot enerģijas dzērienu vai hidratācijas dzērienu, ir svarīgi izpētīt sastāvdaļas un informāciju par uzturvērtību, lai saprastu, ko jūs patērējat. Daži galvenie faktori, kas jāņem vērā, ietver:

Kofeīna saturs: Enerģijas dzērieni bieži satur augstu kofeīna līmeni, kas var atšķirīgi ietekmēt cilvēkus un izraisīt blakusparādības, ja to lieto pārmērīgi.

Cukura saturs: Daudzos enerģijas dzērienos ir daudz cukura, kas var veicināt svara pieaugumu un citas veselības problēmas, ja tos lieto pārmērīgi.

Elektrolīti: hidratācijas dzērieni var saturēt elektrolītus, piemēram, nātriju, kāliju un magniju, lai palīdzētu atjaunot svīšanas rezultātā zaudēto.

Papildu sastāvdaļas: meklējiet dzērienā esošos papildu vitamīnus, minerālvielas vai augu ekstraktus un apsveriet, kā tie var ietekmēt jūsu veselību vai veiktspēju.

Vienmēr ir ieteicams lietot šāda veida dzērienus mērenībā un ņemt vērā jūsu individuālās veselības vajadzības un jutīgumu. Ja neesat pārliecināts par konkrētu produktu vai tā sastāvdaļām, konsultējoties ar veselības aprūpes speciālistu, var sniegt personalizētus norādījumus.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.