FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
11 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Pulsa oksimetrs ir uzlabota medicīnas ierīce, ko izmanto asins piesātinājuma mērīšanai. Pateicoties tam, jūs varat kontrolēt skābekļa līmeni asinīs un pacienta pulsu. Tas ir ļoti noderīgs klīniskajos pētījumos, pacientu aprūpē un mājas veselības aprūpē.

Pulsa oksimetrs ir viegli lietojams un neinvazīvs. Tas darbojas pēc principa, ka tiek izmantotas divas gaismas - sarkanā un infrasarkanā starojuma, kas iet caur ādu un ko saņem sensors. Pamatojoties uz atšķirībām šo gaismu absorbcijā ar hemoglobīnu, pulsa oksimetrs aprēķina skābekļa piesātinājuma līmeni un pacienta pulsu.

Mūsu pulsa oksimetru raksturo augsta mērījumu precizitāte un uzticamība. Tam ir ērts displejs, kurā jūs varat lasīt mērījumu rezultātus reālā laikā. Turklāt pulsa oksimetrs ir viegls un parocīgs, kas padara to viegli pārnēsājamu un lietojamu dažādos apstākļos.

Mūsu piedāvājumā jūs atradīsiet augstas kvalitātes pulsa oksimetrus par konkurētspējīgām cenām. Mēs nodrošinām profesionālu servisu un ātru piegādi. Pulsa oksimetrs ir neaizstājama ierīce medicīnas personālam, aprūpētājiem un cilvēkiem, kuri rūpējas par savu veselību. Pasūtiet jau šodien un rūpējieties par savu drošību!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.