FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
16 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

RALENO universālais vis vide mikrofona komplekts ir piemērots, ja vēlaties pavadīt laiku ziemā. Mikrofons ir aprīkots ar stabilizatoru, s/lv d un futrāli, lai jūs būtu drošībā jebkurā situācijā. Tas ir saderīgs ar iPhone, Android viedtālruņiem, Canon EOS un Nikon DSLR kamerām, kā arī videokamerām.
Mikrofons stabilizē turētāja gumiju, lai novērstu vides trokšņa iekļūšanu ziemā. Priekšpusē uzstādīto telefonu var izgatavot ar k l nb z esk c tti reiz v lt st.
Mikrofons ir pilns ar skaņu, un orķestrācija dod daudz krist lytist n r gz t h L fel v i arī mikrofonu uztveru kā līdzekli, lai klausīšanās varētu būt ērtāka ar manu vakaru. Mikrofona funkcija nodrošina, ka balss skaņa nesabojā veiktspēju, tāpēc vlogu skaņa var būt labāka.

Nett s ly: 90gFrequencyv lasz: Sz mazāk diapazons w: 35-18KHZ+/-3dB rz kenys g: -42dB+/-1dB/0dB=lV/PJel-trokšņa attiecība: 76dB SPLConnect: 3.5mm TRS s TRRS savienotājs M redīsi: ?22 x 81mm bļodas t : Skaņa ir aprīkota ar: Electret kondensāta duncis

Iepakojuma saturs:
1 x V30 mikrofons1 x TRRS viedtālrunis k salons/TRS kamera k iekšējais1 x C-t pus 3.5mm adapteri k internal1 x tālruņa turētājs 1 x t vājinātājs t 1 x W r s w lv d 1 x Valkāts ska1 x W lv d putu āda t s



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.