FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Retas un augstākās kvalitātes dažāda izmēra bambusa līstes/sloksnes (63 collas/160 cm) amatniecības un celtniecības projektiem — vairumtirdzniecība

no 0,70 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 2,00 €

Jāvienojas
0,90 € no 1 līdz 100 gabali
0,80 € no 200 līdz 400 gabali
0,70 € no 800 līdz 1600 gabali

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
100,00 €
Pieejamais daudzums
3000 gabali
Valsts
Ķīna
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
30 dienas
SKU:
BSF20211
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Mēs esam lepni piedāvāt plašu augstākās kvalitātes bambusa līstes/sloksņu izvēli, kas ir ideāli piemērotas dažādiem radošiem un celtniecības projektiem. Katras sloksnes garums ir 63 collas (160 cm), un tā ir dažāda platuma un biezuma, lai atbilstu jūsu īpašajām vajadzībām.
Ir pieņemami jaukti pasūtījumi. Tā kā ir daudz izmēru un dažādas cenas, publicētā cena ir viszemākā, tādēļ, ja nepieciešami dažādi izmēri, lūdzu sazinieties ar mani laicīgi.
Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru manu produktu, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisku ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un augošu naudas plūsmu, vismaz palielinot gala produkta vērtību 5- 10 reizes lielāks.
Produkta specifikācijas:
Pieejams dažāda platuma un biezuma diapazonā, piedāvājot daudzpusību dažādiem projektiem.
Dabiskā krāsa: Bambuss ir baltas un gaiši dzeltenas krāsas sajaukums, kas parāda tā dabisko skaistumu.
Materiāla kvalitāte: atlasīta no bambusa sienas biezākajām daļām. Āda un mezgli tiek noņemti, lai saglabātu visnoderīgākās bambusa šķiedras daļas.
Apdare: abas sloksņu puses ir plakanas, labi pulētas un nelakotas, nodrošinot dabisku un pievilcīgu izskatu.
Elastība: šīs bambusa sloksnes var saliekt pusapaļā formā, nesalaužot. Pareizi karsējot, tie var sasniegt pat pilnībā noapaļotu formu.
Izturība: šīs sloksnes var uzglabāt daudzus gadus, nezaudējot kvalitāti, padarot tās par vērtīgu materiālu ilgtermiņa projektiem.
Lietojumprogrammas:
Piemērots skolas rokdarbu mākslas nodarbībām, Lieliski piemērots kanoe laivu, kajaku, durvju, logu, foto rāmju, loku un laivu rāmju izgatavošanai.
Piemērots arī inovatīviem projektiem, piemēram, pusaudžu loku, pūķu, laternu, lineālu, mājdzīvnieku būru un automašīnu remonta detaļu izgatavošana.
Pasūtīšana un piegāde:
Pielāgoti izmēri: mēs varam ražot sloksnes līdz 2 metriem garas jūras pārvadājumiem. Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu konkrētu izmēru pieprasījumu.
Apstrādes laiks: apmēram 2-3 dienas.
Piegāde: piegāde parasti ilgst apmēram 2–4 nedēļas, izmantojot Ķīnas pasta aviopastu. Lielākiem pasūtījumiem ir pieejama jūras/vilciena piegāde, kas aizņem apmēram 5-8 nedēļas.
Krava tiek aprēķināta, pamatojoties uz svaru un tilpumu, izmantojot pasta ekspress un gaisa kravu. Ja tas pārsniedz 20 kilogramus, tas tiks nosūtīts pa jūru vai dzelzceļu. Tas ir pakalpojums "no durvīm līdz durvīm" ar izsekošanas numuru, kuru varat ērti izsekot tiešsaistē jebkurā laikā. Tiek gaidīti pielāgoti pieprasījumi.
Paldies, ka izskatījāt mūsu bambusa sloksnes savām amatniecības un celtniecības vajadzībām. Mēs ceram nodrošināt jūs ar šiem daudzpusīgajiem un augstas kvalitātes materiāliem.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.