FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
18 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Režģa automašīnas turētājs ar Mag Safe 15w lādētāju iPhone LED PD

11,06 € /gabals cena bez nodokļa
Pasūtījumi

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
iPhone
SKU:
71563
EAN:
5905601812463

Kontakts Piezvanīt

Režģa automašīnas turētājs ar Mag Safe 15w lādētāju iPhone LED PD - apraksts

Mag Safe automašīnas stiprinājums ar magnētisko lādētāju režģim Produkta apraksts + izceļ

Galvenās iezīmes: Tips: Magnētiskais automašīnas stiprinājums Montāžas vieta: Gaisa ventilācijas režģa uzlādes jauda: 15W / 10W / 7.5W / 5W Jaudas ieeja: 5V / 2A, 9V / 1.67A, 12V / 1.5A Jaudas izeja: 5V / 1A, 9V / 1A, 9V / 1.5A atbalsta ātrās uzlādes protokolus: PD & QC 3.0 Lādētāja ieeja: USB-C fona apgaismojums: zils LED svars: 99g Magnētiskās plāksnes izmēri: 6.2cm x 6.2cm Saderība: ierīces, kas atbalsta Mag Safe tehnoloģijas tips: iPhone 12/13/14/15 Aizsardzība pret: pārmērīgu temperatūru, strāvu, pārspriegumu, īssavienojumu un aizsardzību pret pārspriegumu Sertifikāti: CE, FCC, RoHS Iekļauts: automašīnas turētājs, USB-A - USB-C kabelis ~1m
Magnētiskais stiprinājums Šis produkts ir pielāgots un piemērots iPhone modeļu magnētiskajai bezvadu uzlādei automašīnā, kas atbalsta Mag Safe tehnoloģiju, piemēram, iPhone 12, 13, 14, 15 visās versijās. Izgatavots no ugunsdrošiem materiāliem, magnētiskā lādētāja automašīnas turētājs ir ne tikai izturīgs un karstumizturīgs, bet arī eleganti iederas transportlīdzekļa salonā. Uzlādes panelis ir aprīkots ar zilu gaismas diodi, kas norāda, ka tas ir savienots ar barošanas avotu un uzlādi.
Mag Safe stiprinājums ar iebūvētu bezvadu lādētāju atbalsta Power Delivery (PD) un Quick Charger (QC) 3.0 ātro uzlādi, kā rezultātā ievērojami uzlabojas uzlādes ātrums. Ar ātrās bezvadu uzlādes jaudu līdz 15 W tagad jūsu iPhone tālrunis uzlādējas daudz ātrāk, nodrošinot augstākās klases veiktspēju.
Uzlāde zemā temperatūrā Lādētājs izmanto inteliģentu siltuma izkliedi un ātru uzlādi pat aukstā temperatūrā. Aizmugurē ir gaisa izplūde, kas atbalsta ventilāciju un konvekcijas siltuma izkliedi. Šis optimālais risinājums nodrošina efektīvu un drošu uzlādi, uzturot pareizus ierīces darbības apstākļus.
Akumulatora aizsardzība: Inteliģenta sprieguma regulēšana lādētājā nodrošina tālruņa akumulatora aizsardzību. Ar precīzu sprieguma kontroli uzlādes process tiek optimizēts, pagarinot akumulatora kalpošanas laiku un aizsargājot to no iespējamiem bojājumiem.
Automašīnas magnētiskā režģa turētājs ir paredzēts taisnām ventilācijas atverēm (vertikālām un horizontālām). Tās uzstādīšana ir ļoti vienkārša. Vienkārši ievietojiet stiprinājuma lodīšu galvu magnētiskā lādētāja kardānā un pēc tam ieslidiniet to režģī. Pievienojiet komplektācijā iekļauto USB kabeli strāvas avotam (strāvas lādētājs nav iekļauts komplektā) un esat gatavs darbam! Jūs varat ātri un ērti izmantot magnētisko uzlādi.
Daudzvirzienu montāža ar spēcīgu magnētu: Ar spēcīgu magnētu jums ir iespēja uzstādīt tālruni gan vertikālā, gan horizontālā stāvoklī. Šis risinājums nodrošina lietošanas elastību, ļaujot uzlādes laikā pielāgot ierīces orientāciju savām vēlmēm.
Kompakts izmērs Ar izmēriem 62 mm x 62 mm un biezumu 11 mm, magnētiskā plāksne ir ārkārtīgi kompakts risinājums. Kopā ar rokturi lādētājs sasniedz 83 mm garumu, kas ļauj ērti un efektīvi izmantot magnētiskās uzlādes tehnoloģiju portatīvajā formātā.
Roktura drošība Režģa ievietošanas skava ir izmantota paplašinātā formā, novēršot bažas par roktura nejaušu izkrišanu. Droša un droša aizturēšana padara mūsu produkta lietošanu ne tikai ērtu, bet arī drošu, nodrošinot stabilitāti visos apstākļos. 1. Silikona aizsargapvalks nesabojā gaisa izplūdi. 2. Grozāms rokturis, kas piemērots horizontālām un vertikālām gaisa ventilācijas restēm. 3. Roktura stabilizējoša aizsardzība gaisa ventilācijas režģī.
Magnētiskā lādētāja uzbūve 1. Polikarbonāta siltumizolācijas paneļi. 2. Spēcīgi magnēti. 3. Vara stieple, lai samazinātu augstu temperatūru. 4. Viedās mikroshēmas, lai nodrošinātu drošu un ātru uzlādi.
Stabila turēšana Pateicoties spēcīgajam magnētam, jums nav jāuztraucas par tālruņa nokrišanu. Bedraini kalnu ceļi, ātruma izciļņi vai pēkšņa bremzēšana kļūs vieglāk apbraucama, vienlaikus saglabājot drošu saturēšanu.
Lādētājs ir CE, FCC un ROHS sertificēts. ROHS sertifikācija apstiprina, ka produkts atbilst noteiktiem kaitīgo vielu ierobežojumiem. FCC sertifikācija apliecina, ka ierīces elektromagnētiskie traucējumi atbilst federālās sakaru komisijas apstiprinātajiem ierobežojumiem.

Biežāk uzdotie jautājumi Kādas ir mūsu magnētiskā lādētāja galvenās priekšrocības?
Mūsu magnētiskais lādētājs piedāvā PD un QC 3.0 15W ātru uzlādi, inteliģentu siltuma izkliedi un stabilu turēšanu, pateicoties jaudīgajam magnētam.
Kādi ir magnētiskās plāksnes izmēri ar turētāju


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums
  • Skaidra nauda
  • Maksājums internetā
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Piegādes metodes

  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.