FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

S8 Pro viedpulkstenis rozā krāsā

7,56 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 15,13 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
5 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Viss
SKU:
holm3950
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Šeit ir vēl viens viedpulkstenis tirgū, S8 Pro. Tas ir lielisks klausulis, kas aprīkots ar daudzām veselības un fitnesa funkcijām, tostarp iebūvētu GPS atbalstu.

Bluetooth zvani
GPS atbalsts sporta režīmā
Viedie paziņojumi
Veselības īpašības

Dizains un displejs
Viedpulkstenim ir plakans cinka sakausējuma rāmis, kas ir prognozēts dizains 8. sērijas modeļiem. S8 Pro Max izmēri ir 46.0mm x 31.50mm x 9.65mm, tam ir metāla rāmis ar kroņa pogu un tabletes formas pogu sānos. Ierīce sver tikai aptuveni 51 gramu un ir aprīkota ar sportisku siksnu.
Tam ir augstas izšķirtspējas skārienekrāns ar 2,02 collu IPS LCD ekrānu. Tas ieguva 240 x 280 pikseļu izšķirtspēju, labu krāsu precizitāti un plašus skata leņķus. Tam ir plāns melns rāmis un 2,5D rūdīta stikla aizsardzība augšpusē.
Viss tā korpusa rāmis ir kompakts un pilnībā ūdensnecaurlaidīgs ar IP68 vērtējumu. Tas atbilst ikdienas ūdensizturības pakāpei, ir izturīgs pret šļakatām, lietus izturīgs un putekļu izturīgs.

Aparatūra
Kas attiecas uz aparatūru, viedpulkstenis darbojas ar Realtek RTL8762 mikroshēmu, mazjaudas, augstas veiktspējas mikroshēmu. Tam ir arī HR, BP un SpO2 sensori. Tam ir Bluetooth zvani un 200 mAh akumulators ar gaidīšanas laiku 15-20 dienas. Kā redzat no aparatūras, viedpulkstenis ir aprīkots ne tikai ar pamatiem, bet arī ar uzlabotām funkcijām.

Viedpulkstenis ir lieliska izvēle sportistiem, jo tas var izsekot vairākiem sporta veidiem ar iebūvētu GPS izsekošanu. Viedpulksteņa profesionālais kustību algoritms un atbalsts vairākiem sporta veidiem ļauj praktizēt visu, sākot no staigāšanas līdz skriešanai, badmintonam, riteņbraukšanai, lecamauklai un jogai. Viedpulkstenis izseko soļus, treniņu laiku, kaloriju patēriņu, kā arī sirdsdarbības ātrumu, ļaujot izsekot treniņu efektivitātei un progresam.

Bluetooth zvani un balss atbalsts
Pārī ar iebūvētu skaļruni un mikrofonu, uzlabots Bluetooth 5.2, viedpulkstenis atbalsta Bluetooth zvanus. Lietotāji var veikt zvanus tieši viedpulkstenī, lietotāji var saņemt arī tālruņa zvanus. Viedpulkstenis atbalsta zvanu žurnālu, tālruņu katalogu, numuru sastādīšanas pogas. Izmantojot zvanu atbalstu, jūs nekad nepalaidīsit garām zvanu, un jums nav jāizņem tālrunis no kabatas, lai tikai atbildētu uz zvaniem vai sastādītu tos.

Viedais atgādinājums Pašpiegādes paziņojumi
Saņemiet SMS vai zvanus ar viedo atgādinājumu. Jūs varat saņemt īsziņas vai lietotnes ziņojumus. Viedpulkstenis atbalsta QQ, WeChat, Facebook un vairākus citus pakalpojumus.
 
Citas viedpulkstenī pieejamās funkcijas
 S8 Pro Max ir viedpulkstenis, tas atbalsta mūzikas vadību, modinātāju, laika apstākļus, hronometru, tālruņa atrašanu, taimeri un iepriekš ielādētas ciparnīcas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.