WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Iepazīstinām ar Klausberg sāls un piparu dzirnavām, augstākās kvalitātes duetu komplektu, kas paredzēts kulinārijas entuziastiem un profesionālām virtuvēm. Šis divu komplekts ir prasmīgi izstrādāts, lai bagātinātu ēdināšanas pieredzi gan ar stilu, gan funkcionalitāti.

Katrai dzirnavai ir izturīgs gumijas koka korpuss, kas pazīstams ar izturību un videi draudzīgām īpašībām. Dabīgais koka dizains piešķir elegances pieskārienu jebkuram galda klājumam, padarot to par ideālu izvēli restorāniem, kafejnīcām un ēdināšanas pakalpojumiem.

Regulējamais keramikas slīpēšanas serde šajās dzirnavās piedāvā daudzpusību, ļaujot lietotājam viegli pārslēgties no smalkiem uz rupjiem slīpējumiem, pamatojoties uz viņu gatavošanas vajadzībām. Mehānisms ir paredzēts precīzai un ilgstošai veiktspējai.

Katras dzirnavas izmēri ir ērti izmēri 5,5 x 15,3 cm, kas ir ideāli piemēroti ērtai apstrādei un uzglabāšanai. Ieguldiet kvalitātē, izmantojot šīs Klausberg sāls un piparu dzirnavas, kas pieejamas vairumtirdzniecības pasūtījumiem, lai apmierinātu jūsu kulinārijas biznesa prasības.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.