FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) apvieno visas interneta funkcijas un tiešsaistes saziņas priekšrocības vienā portatīvajā ierīcē. Turklāt tas ir izstrādāts ar jaunāko operētājsistēmu ar jaunāko Android saldējuma sviestmaizes versiju, un tam ir plašas savienojamības iespējas, lai piedāvātu jums nepārspējamu veiktspēju un unikālu lietojamību.



Funkcijas:

- Android 4.0TM

Izmantojot jaunāko Android operētājsistēmu Ice Cream Sandwich, jūs izbaudīsit visas tās jaunās funkcijas un lietotnes. Pateicoties uzlabotai veiktspējai, jums būs optimizēta tīmekļa pārlūkprogramma, ātrāks reakcijas ātrums un vienmērīgāka starp ekrāniem, nodrošinot vislabāko lietojamību.



- Jaudīgs sniegums

Galaxy Tab 2 (7.0) darbina jaudīgs 1,0 GHz divkodolu procesors, kas nodrošina maksimālu veiktspēju visprasīgākajās lietojumprogrammās, lai tu varētu tikt galā ar savu dinamisko dzīvesveidu.



- Daudz multimediju satura

Izmantojot Readers Hub, jūs aizmirsīsit par grāmatu nēsāšanu līdzi un izbaudīsit digitālās lasīšanas priekus ar simtiem e-grāmatu ekrānā. Music Hub piedāvā pilnu mūzikas veikalu, kurā varat atrast savas iecienītākās dziesmas. Visbeidzot, izmantojot Game Hub, jums būs augstākās klases un vairāku spēlētāju spēļu noliktava, uz kuru doties, lai sāktu darbību, kur un kad vien vēlaties.



- Viegla un jautra komunikācija

ChatOn ļauj jums uzturēt sakarus ar draugiem un ģimeni dažādās ierīcēs un platformās dinamiskākā un izteiksmīgākā veidā, izmantojot unikālas funkcijas, piemēram, grupas tērzēšanu, straumēšanas multividi un daudz ko citu. Iegūstiet vairāk no katra brīža, izmantojot Google+ Hangouts grupas videokonferences, kas ir tikpat viegli izdarāmas kā iešana uz ielas.



- Plāns & Viegls

Pareiza izmēra un svara tablete, ko ņemt līdzi visur.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.