FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
12 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Silikona apmetums

0,78 € /kilograms cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
25 kilograms
Pieejamais daudzums
10000 [5,*] kilogrami
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
15 dienas
SKU:
C1525610
Pēdējā aktualizācija
pirms 8 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Tas ir strukturēts dekoratīvs apmetums, kas izskatās "miza", kura pamatā ir acri¬lo-stirola dispersija, silikona piedevas, pigmenti un marmora granulas ir paredzētas ārējām un iekšējām virsmām. To var izmantot uz jebkura virsmas minerālu bāzes: parastais apmetums, ģipša apmetums, betons, drywall un vecie pārklājumi. Tas ir izturīgs pret laikapstākļiem, ļoti izturīgs pret mehānisku iedarbību, triecieniem, nodilumu un skrāpējumiem. Aktivizējiet pašattīrīšanos (picături¬le roll ūdens pa fasādi, veidojot netīrumu daļiņas)

Pamata substrāts: substrātam jābūt pilnīgi sausam, gludam, tīram, bez putekļiem un beztauku, vaļīgām daļiņām. Remontētajām zonām jābūt ar tādu pašu struktūru kā esošajām zonām.

Lietošanas instrukcijas: virsmas jāgruntē ar ģipša krāsu vismaz 24 stundas pirms dekoratīvā apmetuma uzklāšanas. Pārklājumi tiek uzklāti vienmērīgi, proti, tās pašas partijas neatšķaidīts pref¬erabil ar nerūsējošā tērauda špakteļlāpstiņu (tērauda pludiņu) plānā kārtā (optimālajam slāņa biezumam jābūt pēc iespējas tuvākam granulu diametram). Gan pārmērīgs, gan būtisku strukturālu cēloņu trūkums, kas var izraisīt atšķirības un krāsu atšķirības. Strukturēšana (konkrētas problēmas iegūšana) tiek veikta, izmantojot plastmasas pludiņu. Jūs varat izvēlēties rievu izkārtojumu, virzienu un formu atkarībā no tā, kā jums būs struktūras (vertikālas, horizontālas, apaļas, neregulāras utt.). Vienmēr noņemiet lieko materiālu no plastmasas špakteļlāpstiņas. Pieteikumam jābūt nepārtrauktam, jo ilgstošas gaidīšanas gadījumā materiāls sāk izžūt. Struktūras veidošanai jānotiek tūlīt pēc uzklāšanas, pirms žāvēšanas sākuma. Šis materiāls nav tieši izmantojams tiešos saules staros vai vējā, vai arī, ja lietus vai sals ir risks, jo tas var rasties uzklāšanas un žāvēšanas, plaisāšanas un krāsu atšķirību laikā. Pamatnei un gaisa temperatūrai jābūt no + 5 ° C līdz + 25 ° C

Sausais laika pieskāriens: 04:00, sausums (bumba): 72 stundas. Vērtības ir norādītas 20 ° C temperatūrā un relatīvajā gaisa mitrumā 60%. Pirmajās 24-72 stundās pēc uzklāšanas teritorija tiks pasargāta no lietus, sniega, sala utt. Īpatnējais patēriņš: 2,4- 2,8 kg / m². Patēriņš ir svarīgs pilnīgi gludai virsmai. Patēriņš mainās atkarībā no slāņa biezuma un pamatnes īpašībām. Iepakojums: materiāla plastmasas spainis ar ietilpību 25 kg. Uzglabāšana: uzglabāt vēsā, sausā mazgāšanas temperatūrā no 5°C līdz 30°C oriģinālajā traukā, neatvērtā. Derīguma termiņš: 24 mēneši no izgatavošanas dienas saskaņā ar iepakošanas un uzglabāšanas nosacījumiem. Skatīt ražošanas datumu un partiju, kas norādīta uz iepakojuma.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.