FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
18 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Silikona virtuves piederumi (13 gab.)

6,00 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
20 gabals
Pieejamais daudzums
800 gabali
Valsts
Spānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
1 diena
SKU:
X0017LTB6D
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Šis virtuves piederumu komplekts ir tas, kas jums bija nepieciešams jūsu mājām, jo tajā ir 13 pilnīgi dažādi gabali, kas palīdzēs pagatavot iecienītāko maltīti. Tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona un augstas temperatūras izturīga nerūsējošā tērauda. Turklāt to beigās ir gredzens, ar kuru tos pakārt, ja vēlaties, un padarīt jūsu virtuvi elegantāku.

Nodrošina visas virtuves vajadzības: no cepšanas līdz ikdienas gatavošanai, padarot gatavošanu vieglāku. Komplektā ietilpst 13 virtuves piederumi, piemēram, karote ar rievām, lieljaudas karote, lieljaudas virpotājs, makaronu servētājs, virpotājs ar rievām, zupas kauss, rievotā karote, skrāpis, kartupeļu spiede, virtuves knaibles, birstīte, maza lāpstiņa un olu putotājs, kas kalpo kā atbalsts. plaukts, lai darbvirsmas krātuve būtu sakārtotāka
Augstas temperatūras izturīgs: izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un pārtikas silikona. Rokturis labi pieguļ. Nav viegli salauzt kā koka traukus. Nerūsējošā tērauda rokturim ir labāka stabilitāte. Uzlabota silikona piedurkņu roktura daļa nodrošina labāku saķeri, pretslīdes un pretpiedeguma efektu
Aizsargājiet traukus: Elastīgajai silikona galvai ir augsta temperatūras izturība, kas ir piemērota nepiedegošām pannām, neuztraucoties par trauku kušanu un skrāpējumiem.
Ērts uzglabāšanai: katram virtuves traukam ir pakarināšanas cilpa, kuru var pakārt un novietot virtuvē, padarot jūsu virtuvi stilīgu un kārtīgu.
VIEGLI TĪRĪT — ar nepiedegošu pārklājumu, to ir viegli notīrīt no putekļiem, un tas ir lieliski piemērots kā mājas iesildīšanās vai dzimšanas dienas dāvana.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.