FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
16 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

SmartCom Smart bezvadu durvju zvans ar iekštelpu uztvērēja balto krāsu

10,09 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
72 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Ar iebūvētu HD kameru
Mobili vadāms
Ar kustības sensoru 

Pat tad, kad neesat mājās, jūs joprojām varat redzēt situāciju ārpus savām durvīm un reaģēt, kad kāds nospiež durvju zvanu. Viedā bezvadu durvju zvana kamera var padarīt jūsu māju drošāku.

Atklājiet X3Pro viedo durvju zvanu, kas aprīkots ar vismodernākajām tehnoloģijām un ērtām funkcijām. Šis viedais durvju zvans, kas atbalsta divvirzienu balss un balss ziņojumapmaiņu, nodrošina risinājumu, lai palielinātu jūsu mājas drošību un viegli pārvaldītu jūsu durvju apmeklētājus. Zemāk ir produkta īpašības:

Divvirzienu balss un balss ziņojumi: Šis video durvju zvans ir aprīkots ar pasīvu infrasarkano staru sensoru, kas nosaka pat vismazāko kustību pie ieejas. Kad apmeklētājs nospiež durvju zvanu vai apmeklētāji atrodas jūsu ārdurvju priekšā, uz jūsu mobilo tālruni tiek nosūtīts tūlītējs paziņojums.

Video nodrošina reāllaika, skaidru, divvirzienu audio, lai jūs varētu uzreiz redzēt, dzirdēt un sarunāties ar apmeklētājiem, izmantojot tālruņa lietotni. Jūs varat atbildēt uz tiem un ievadīt videozvana saskarni, kas ir saderīga ar iOS un Android ierīcēm.
Ilgāka gaidīšanas režīms: to darbina iebūvēts akumulators un mazjaudas dizains, un tas ievērojami pagarina akumulatora darbības laiku. 
2,4 GHz Wi-Fi saderība: Video durvju zvans savienojas ar 2,4 GHz Wi-Fi tīklu un nodrošina diapazonu līdz 20 metriem.
Vienkārši pievienojiet to savam mājas Wi-Fi tīklam un nosūtiet tiešraides video uz tālruni. Tātad jūs varat redzēt apmeklētāju un runāt ar viņu no gultas komforta, no darba vai pat atvaļinājumā. Jūs varat uzraudzīt un kopīgot videoklipu līdz pat 4 ierīcēs, tomēr tiešā domofona funkcija ir pieejama tikai vienam lietotājam.
Nakts redzamība: Video durvju zvana kamera piedāvā kristāldzidrus attēlus un videoierakstus. Iebūvētās infrasarkanās (IR) gaismas ļauj skaidri redzēt pat tumsā. Inteliģentā IR griezuma tehnoloģija automātiski nosaka apkārtējās gaismas apstākļus un pārslēdzas uz nakts redzamību, nodrošinot 65° platu skata leņķi, lai jūs neko nepalaistu garām. Tas nodrošina jūsu ģimenes un aktīvu drošību.

Vienkārša uzstādīšana un lietošana: Šo bezvadu durvju zvana kameru var uzstādīt mazāk nekā 5 minūtēs, neizmantojot sarežģītus rīkus. Durvju zvans tiek kontrolēts, izmantojot lietotni, un tas darbojas automātiski. Tā kompaktais izmērs un pārnēsājamais dizains ļauj to ņemt līdzi jebkurā vietā.

Viedais durvju zvans apvieno vismodernākās tehnoloģijas ar komfortu, nodrošinot jūsu mājas un tuvinieku aizsardzību. Neļaujiet negaidītiem apmeklētājiem vai drošības problēmām jūs pārsteigt. Ar uzlabotajām funkcijām un lietošanas ērtumu šis viedais durvju zvans ir ideāla izvēle jebkurai mājai.

Lietošanas:
Lejupielādē X Smart Home lietotni savā telefonā/planšetē un izveido X Smart Home APP lietotāja kontu. Pēc tam izpildiet norādījumus saskaņā ar tālāk redzamo videoklipu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka jauktas piegādes dēļ zvana pogas dizains un izskats var mainīties minimāli atšķirībā no attēliem, izmaiņas neietekmēs produkta funkcijas.

Iepakojuma saturs:

1 x viedā durvju zvana televizora pierīce
1 x Viedā durvju zvana āra bloks
1 x uzlīme (aizdare)
1 x skrūvju komplekts 
1 x uzlādes kabelis
1 Norādījumi datoram



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.