FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Snakes &; Ladders Magical Edition ģimenes galda spēle bērniem

4,65 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
50 gabali
Valsts
Lielbritānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
3 dienas
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

KLASISKA SPĒLE, KAS NEKAD NENOVECO : Šī maģisko čūsku un kāpņu galda spēle ir lielisks pavērsiens oriģinālajā čūsku un kāpņu spēlē. Fantastiska izklaide ar maģisku tēmu visu vecumu bērniem un pieaugušajiem. Gadiem ilgi ģimenēm ir paticis spēlēt šo mūžseno spēli, tagad jūs varat spēlēt ar maģisku vērpjot. Nodrošiniet stundām ilgu nebeidzamu ģimenes jautrību dzimšanas dienās, ballītēs vai vienkārši vienkāršām ģimenes izklaidēm. Kurš pirmais izies cauri šai maģiskajai valstībai un tiks kronēts par uzvarētāju!

PERFEKTA ĢIMENES SPĒLE : Šī maģisko čūsku un kāpņu galda spēle ir pietiekami vienkārša, lai tai varētu pievienoties visa ģimene. Metiet kauliņus, lai izlemtu, cik daudz vietu jums jāpārvieto. Satveriet savu leti un kāpiet pa kāpnēm un virzieties uz priekšu, bet pārliecinieties, ka esat uzmanīgs no šīm slidenajām varavīksnēm! Jūs pārvietojaties atpakaļ, ja nolaižaties uz tiem. Pirmā persona uz augšu ir uzvarētājs. Kurš tiks kronēts par galīgo maģisko uzvarētāju?

IDEĀLA DĀVANA VAI DĀVANA : Jebkuram bērnam šī galda spēle Maģiskās čūskas un kāpnes ir ideāla dāvana. Sākot no dzimšanas dienas, Ziemassvētkiem un pat tikai īpaša cienasta, skatieties, kā jūsu bērnu acis iedegas, atverot šo maģisko tematisko čūsku un kāpņu spēli. Šī spēle ne tikai nodrošina bērniem neskaitāmas izklaides stundas, bet arī veicina agrīnu motorisko funkciju attīstību jebkuram bērnam, sākot no roku un acu koordinācijas līdz pacietībai.

PRODUKTA SPECIFIKĀCIJA: Ietver 1x maģiskās čūskas un kāpnes galda spēli, 5x spēles gabalus un 1x konteineru. Piemērots no 3 gadu vecuma.

Snakes &; Ladders Magical Edition galda spēle Family Fun For 3 Years + Lūdzu, ņemiet vērā, ka attēli ir paredzēti ilustratīviem nolūkiem un faktiskais produkts var nedaudz atšķirties no attēla.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.