FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Sony Xperia XZ caurspīdīgais "S" korpuss ir lieliska izvēle Sony Xperia XZ īpašniekiem, kuri vēlas gan aizsargāt savu ierīci, gan saglabāt tās sākotnējo dizainu. Izgatavots no augstas kvalitātes caurspīdīga materiāla, korpuss ir minimālistisks, vienlaikus nodrošinot efektīvu aizsardzību pret skrāpējumiem, pilieniem un nelieliem bojājumiem.

Ar precīzu piemērotību Sony Xperia XZ, korpuss ne tikai nodrošina pilnīgu piekļuvi tālruņa pogām, pieslēgvietām un funkcijām, bet arī nerada nepatīkamu pieredzi ikdienas lietošanas laikā. Cieši pieguļošais dizains nodrošina izturīgu aizsardzību, samazinot bojājumu risku pat ar smagu lietošanu.

Turklāt caurspīdīgais korpusa dizains ļauj apbrīnot Sony Xperia XZ sākotnējo izskatu, neaptverot tā eleganci. Korpuss ir arī īpaši plāns, tālrunim nepievieno nevajadzīgu svaru vai masu, kas ļauj to ērti turēt rokā un brīvi ievietot kabatā vai somiņā.

Uzticama aizsardzība un stilīgs dizains - Sony Xperia XZ caurspīdīgais "S" korpuss ir obligāts papildinājums jūsu tālrunim. Piešķiriet Sony Xperia XZ lielisku aizsardzību, nezaudējot tā oriģinālo dizainu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.