FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
11 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Spigen Ultra Hybrid tālruņa aizsargvāciņa futrālis Samsung G

11,14 € /gabals cena bez nodokļa
Pasūtījumi

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Samsung
SKU:
63757
EAN:
8809896740692

Kontakts Piezvanīt

Spigen Ultra Hybrid tālruņa aizsargvāciņa futrālis Samsung G - apraksts

Spigen Ultra hibrīda aizsargkorpusa produkta apraksts + izceļ

Produkta aktualitātes: Zīmols: Spigen Sērija: Ultra Hybrid Produkta tips: Aizsargapvalks Veltīts: Samsung Galaxy S23+ Plus objektīva saderība: Lēcas, kuru izmēri nepārsniedz (platums/garums/diagonāle): 72 x 153 x 165 mm Materiāls: TPU (poliuretāns) + PC (polikarbonāts) Tehnoloģija: "Gaisa spilvens" - gaisa spilvenu sistēma Aizsardzības mala: ekrāna un kameras atdalīšana no zemes Pretestības sertifikāts: MIL STD 810G-516.6 Pogas, kas aizsargātas ar īpašiem vāciņiem Brīva piekļuve visām pogām un savienotājiem Neierobežo nevienu no tālruņa funkcijām Gludi griezumi padara lietošanu patīkamāku Uzlabota triecienu absorbējoša tehnoloģija
Augstākās kvalitātes Ultra Hybrid sērijas korpuss, ko ražojis slavenais uzņēmums Spigen, ir lieliski saskaņots ar Samsung Galaxy S23+ Plus. Vāks tika izgatavots, lai vislabāk reproducētu un uzsvērtu ierīces sākotnējos izmērus. Ultra Hybrid ir viengabala konstrukcija, kas sastāv no polikarbonāta caurspīdīgas muguras un elastīga rāmja. Korpuss ir izgatavots ar lielisku precizitāti, dabiskie griezumi rada gludas malas, kas nodrošina ārkārtas lietošanas komfortu.
Air Cusion Ultra Hybrid tehnoloģija ir aprīkota ar īpašām aizsargfunkcijām, kas ir izstrādātas, lai nodrošinātu drošību jebkurā, pat ekstremālākajā situācijā. Pārsegam ir Air Cushion tehnoloģija, kas absorbē visus negaidītos kritienus, vienmērīgi sadalot trieciena spēku visā ierīcē.
Spigen Ultra Hybrid korpuss ir izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, lai labāk aizsargātu ierīci no nevēlamiem bojājumiem. Ultra Hybrid ir veikts fitnesa tests un ir saņēmis MIL STD 810G-516.6 sertifikātu, kas nozīmē, ka tas ir nokritis 26 reizes no 2 metru augstuma. Aizsardzības malas, kas atrodas gan korpusa priekšpusē, gan kameras vietā. Pateicoties šim risinājumam, tālruņa korpuss efektīvi atdala ierīci no plakanām vai raupjām virsmām.
Ultra Hybrid korpusa plānais dizains ir salīdzinoši plāns korpuss, kas neaizsedz ierīces sākotnējo dizainu. Pateicoties plānajam dizainam, korpuss neierobežo bezvadu uzlādes iespējas.
Pilna funkcionalitāte Pateicoties perfekti izvēlētajam biezumam, korpuss netraucē induktīvo uzlādi. Īpaši izgriezumi laika nišām ļauj arī uzlādēt tālruni ar kabeli. Bezmaksas piekļuve visām pogām, pieslēgvietām, skaļruņiem un kamerām, vienlaikus saglabājot pilnu funkcionalitāti.


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums
  • Skaidra nauda
  • Maksājums internetā
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Piegādes metodes

  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.