FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

STIKLA KAUSA BLENDERIS 800W 5XLEVEL SASMALCINA LEDU

26,81 € /gabals cena bez nodokļa
Jāvienojas
Pasūtījumi

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
837 gabali
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Adler
SKU:
AD 4070
EAN:
5908256839007

Kontakts Piezvanīt

STIKLA KAUSA BLENDERIS 800W 5XLEVEL SASMALCINA LEDU - apraksts


ADLERBiller BALE BLENDER ir efektīva ierīce ātrai pārtikas produktu malšanai un sajaukšanai. Tas bija izgatavots no stikla - tas ir daudz veselīgāks risinājums mūsu ķermenim nekā plastmasa. ĒRTA PRODUKTU PIEVIENOŠANA DARBA LAIKĀ! Caurums ir aizvērts ar spraudni, kas izgatavots no caurspīdīga plastmasas. Vieglu sasmalcinātas pārtikas ielešanu nodrošina kontūrveida izteka un ērts krūzes rokturis.

BLENDERA PRIEKŠROCĪBAS:5 ĀTRUMA LĪMEŅI + IMPULSA FUNKCIJAICE SASPIEŠANAS FUNKCIJA NIERDZEWNEJ1.5L TĒRAUDA LEDUS DZIRNAVIŅAS STIKLA KRŪZES, KAS IZVEIDOTAS PAMATNES APAKŠĒJĀ DAĻĀ AR ASMEŅIEM UN IERĪCES DAĻAS, KURĀ IR MOTORS, NODROŠINA DROŠU DARBĪBUČETRAS PĒDAS AR PALIELINĀTU VIRSMAS LAUKUMU, KAS APRĪKOTS AR GUMIJAS PIESŪCEKŅIEM, GARANTĒ STABILU DARBĪBU

~ PADARI TO, KO VĒLIES! BLENDERI VAR IZMANTOT, LAI PAGATAVOTU ZUPAS, PIENA ĒDIENUSMĒRCESGAĻASAUGĻIDĀRZEŅI, KĀ ARĪ LEDUS UN DAUDZU CITU ĒDIENU UN PRODUKTU SASMALCINĀŠANA.

~ 5 ĀTRUMA LĪMEŅI Kausa blenderim ir ātrums, ko pārslēdz ar pogu1 - LĒNA ROTĀCIJA ĻAUJ SAGRIEZT LIELĀKUS PRODUKTU GABALUS, UN LODUPprodukti tiek sasmalcināti un iestatīti ātrā vērpšanas kustībā. Krūzes un asmeņu forma pieļauj arī vertikālu sajaukšanos.2-4 – ARVIEN ĀTRĀKA ROTĀCIJA AR PIEAUGOŠU JAUDU Spēja pieskaņot slīpēšanu un sajaukšanu tam produktu veidam, kas pašlaik tiek sajaukts5 - ĀTRI ORBOTI AR MAKSIMĀLU JAUDUnodrošina intensīvu sasmalcinātu produktu sajaukšanu. IMPULSA FUNKCIJA - ĪSLAICĪGI PALIELINA RPMoccations: ierīces periodiska darbība ar maksimālo apgriezienu skaitu.

~ AUGSTAS KVALITĀTES PRODUKTS! Moderns, sudrabs un melns, darbosies katrā virtuvē. Pateicoties tam, mēs varam viegli ātri pagatavot gardu kokteili. PAMATNES KORPUSS, KURĀ IR MOTORS, IR IZGATAVOTS NO NERŪSĒJOŠĀ TĒRAUDAkna, tās rāmis, motoru saturošās daļas augšējā apdare un pamatne ar asmeņiem ir izgatavoti no melnas plastmasas. Četras pēdas melnā krāsā papildina ierīces eleganto izskatu.1,5 LITRU KRŪZE AR 4 IEKŠĒJĀM RIBĀM Asmeņu profilēšana un smalcināšanas trauka iekšpuses forma nodrošina viendabīgu masu no produktiem, kas sagriezti lielākos gabalos, sakārtoti slāņos. KRŪZES VĀKS AR APAĻU CAURUMU VIDŪkrūzes aizvēršanas vāciņš ir izgatavots no caurspīdīga plastmasas. Krūzes pamatne, kas izgatavota no melnas plastmasas, ir aprīkota ar 4 spieķu asmeni, kas izgatavots no ļoti izturīga nerūsējošā tērauda.

SVARĪGĀKIE PARAMETRI:MAKSIMĀLĀ JAUDA - 800WNOMINĀLĀ JAUDA - 600WVOLTAGE - 220–240V ~50/60 HzRAŽOTĀJS - ADLERORIĢINĀLAJĀ IEPAKOJUMĀ IEPAKOTAJAM PRODUKTAM IR INSTRUKCIJAS POĻU UN DAUDZU CITU VALODĀ.


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums
  • Skaidra nauda
  • Maksājums internetā
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Piegādes metodes

  • Preču saņemšana uz vietas
  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.