FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

No šī brīža mūsu jaunās palešu akcijas!

Pieejams no 17.07.2022

Augšējās atgriešanas paletes

Vai meklējat īstu darījumu?

Tad jūs kopā ar mums esat nonācis īstajā vietā. Pārdodam jauktās paletes no A - B precēm un atgriežam paletes šajā pozīcijā.


Tas ir palešu sajaukums no preču grupām: mājsaimniecība - apdare - elektropreces - datortehnikas veikals

Šajās paletēs ir dažādi sadzīves priekšmeti – precīzs uzskaitījums nav iespējams, jo tas ir pārāk darbietilpīgs un nav iespējams par paletes cenu.

Attēlos ir redzami IZSTRĀDĀJUMU PIEMĒRI, kurus var pievienot uz paletēm. Preču garantiju nevar dot, bet paletes vairāk nekā 90% ir sajauktas ar izstrādājumiem no šajā piedāvājumā redzamā attēla.


Šīs paletes ir lieliski piemērotas gandrīz katram mazumtirgotājam neatkarīgi no tā, vai jūs tikko sākat darbu, un tādējādi varat pārbaudīt, kuras preces jums ir piemērotas, nepērkot preces lielos daudzumos uzreiz vai pārdodat savas preces mazumtirdzniecībā, piemērs - pārdošana noliktavā vai pārdošana tirgos, kur ir jēga nodrošināt plašu izvēli.

Strikt tūlīt, šī ir mūsu pēdējā palešu izpārdošana pirms vasaras!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka piedāvājums ir attēlos parauga attēlos, katra palete ir iepakota atšķirīgi, un, ņemot vērā šķirni, dažām precēm garantija nevar tikt sniegta.

Cita starpā uz paletēm var atrasties: datortehnikas veikala preces, piemēram, baseini un gaisa kondicionieri - sadzīves priekšmeti, piemēram, virtuves piederumi - elektroierīces un daudz kas cits.

Ar šīm paletēm jums ir lieliska iespēja lieliskām jauktajām paletēm no šobrīd ļoti populārām preču grupām.

Jāņem vērā arī augošās importa cenas no Tālajiem Austrumiem, nekas lētāks tagad un turpmāk nebūs. Šeit jums joprojām ir iespēja iegūt rakstus par nelielu cenu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.