FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
11 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Super Tonkin bambusa bultu vārpstas vairumtirdzniecībai (33"/84cm, mugurkaula grupa 30#-115#)

no 1,00 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 3,50 €

Jāvienojas
1,50 € no 1 līdz 200 gabali
1,30 € no 400 līdz 800 gabali
1,00 € no 1600 līdz 3200 gabali

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
100 gabals
Pieejamais daudzums
5000 gabali
Valsts
Ķīna
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
30 dienas
SKU:
BS30-115
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Mēs esam lepni piedāvāt augstas kvalitātes bambusa bultu vārpstas, kas lieliski izstrādātas gan medību, gan lauka bultu izgatavošanai. Katra šahta, kuras garums ir 33 collas (84 cm), ir īpaši pielāgota, lai apmierinātu dažādas loka šaušanas vajadzības, tostarp zirgu loka šaušanu, loku medības un citas loka šaušanas spēles.
Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru no maniem produktiem, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisko ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un pieaugošu naudas plūsmu, vismaz padarot galaprodukta vērtību 5-10 reizes lielāku.
Līdzekļi:
Materiālu izcilība: Pazīstams kā "Dabas ogleklis", mūsu bambusa vārpstas ir atzītas par stingrākām un taisnākām nekā tradicionālās koka vārpstas, nodrošinot skaistu un funkcionālu alternatīvu bultu izgatavošanai.
Precīza sagatavošana: Katra vārpsta ir rūpīgi termiski rūdīta un iztaisnota. Mugurkaula grupas, sākot no 30# līdz 115#, tiek precīzi sakārtotas ar rokām, nodrošinot konsekventu kvalitāti.
Pielāgošanas opcijas: Varat izvēlēties no dažādām mugurkaula grupām. Katra vārpsta tiek piegādāta bez punktiem un fletching, piedāvājot jums brīvību personalizēt atbilstoši vēlamajam bultiņas stilam.
Augstākā kvalitāte: Mūsu šahtas izceļas ar izcilu taisnumu un stingrību, padarot tās ideāli piemērotas dažādiem loka šaušanas veidiem, īpaši piemērotas skolas loka šaušanas kursiem un tādās disciplīnās kā zirgu loka šaušana un priekšgala medības.
Izmēri un svars: Vārpstas ir vienmērīgi 33 collas garas. Svars mainās atkarībā no mugurkaula grupas (piemēram, 30-35# vārpstas vidēji 25-27g katra). Diametrs svārstās no 6, 5 līdz 7, 5 mm, un katrā vārpstā ir 3-4 mezgli, lai nodrošinātu stabilitāti lidojuma laikā.
Ideāli piemērots Bowyers: Šīs vārpstas ir lieliski piemērotas bowyers, kas vēlas izveidot augstas klases bambusa bultas. Tie piedāvā elastību attiecībā uz griešanu pēc izmēra un urbšanu caur bambusa mezgliem, kas var samazināt svaru un palielināt stabilitāti, ātrumu un precizitāti.
Pasūtījuma un piegādes informācija:
Apstrāde un piegāde: Apstrādes laiks ir 4-5 dienas. Piegāde parasti ilgst apmēram 2-4 nedēļas uz lielāko daļu vietu, izmantojot China Post EMS express. Lielākiem pasūtījumiem piegādi var veikt ar jūras / vilcienu, kas var aizņemt aptuveni 5-8 nedēļas.
Krava tiek aprēķināta, pamatojoties uz svaru un apjomu, izmantojot pasta ekspress un gaisa kravu pārvadājumus. Ja tas pārsniedz 20 kilogramus, tas tiks nosūtīts pa jūru vai dzelzceļu. Tas ir pakalpojums no durvīm līdz durvīm ar izsekošanas numuru, kuru jums ir ērti izsekot tiešsaistē jebkurā laikā. Pielāgoti pieprasījumi ir laipni gaidīti.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.