WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Atklājiet mūsu augstas kvalitātes 2,8 l svilpojošās tējkannas efektivitāti un izturību, kas izgatavota no augstākās kvalitātes nerūsējošā tērauda. Šī tējkanna ir ne tikai izstrādāta, lai izturētu ikdienas lietošanas prasības, bet arī piešķir elegances pieskārienu jebkurai virtuves iekārtai.

Mūsu daudzpusīgā tējkanna ir piemērota visu veidu gatavošanas avotiem. Neatkarīgi no tā, vai jums ir gāzes plīts, elektriskā plīts vai indukcijas plīts virsma, šī tējkanna ir gatava nemanāmi iekļauties jūsu gatavošanas rutīnā.

Svilpšanas funkcija ir praktiska funkcija, kas nekavējoties norāda, kad ūdens ir sasniedzis vārīšanās temperatūru, ļaujot bez raizēm pārvaldīt virtuves uzdevumus. Skaņa ir skaidra, bet neuzbāzīga, piedāvājot jums ērtības bez traucējumiem.

Šī tējkanna ir izstrādāta, ņemot vērā lietošanas ērtumu, un tai ir ērts rokturis un snīpis, kas nodrošina drošu un kontrolētu ieliešanu. Ievērojamā 2,8 litru ietilpība ir ideāli piemērota vairāku jūsu iecienīto dzērienu tasīšu pasniegšanai, padarot to lieliski piemērotu gan mājas, gan vairumtirdzniecības vajadzībām.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.