FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Mēs piedāvājam divpadsmit South SurfacePad krājumu Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus, kamieļu ādas pārsegs 100pcs - Apraksts

Summa par piegādi tiks iekasēta atkarībā no pasūtīto preču daudzuma vai attāluma****

SurfacePad tālrunim iPhone ir cita veida aizsardzība iPhone tālrunim. Spalvu gaisma un kredītkarte plāna, SurfacePad for iPhone ievēro un aptinas ap iPhone 6 / 6 Plus. Tā vietā, lai pasargātu jūsu iPhone no nokrišanas no klints, luksusa ādas SurfacePad pasargā jūsu iPhone no biežāk sastopamiem apdraudējumiem, piemēram, taustiņiem kabatā. Šim minimālistiskajam napa-ādas vāciņam ir iebūvēts statīvs iPhone brīvroku lietošanai. Tas ir ideāls vāks tiem, kam ir iPhone, un nebaidās to parādīt. Pieejams Camel, Red Pop, Modern White, Jet Black un divās jaunās krāsās 2016. gadam – Lavandas un Pusnakts zilā krāsā.

Ražotāja apraksts
SurfacePad ierīcei iPhone 6 Plus ir augstākās kvalitātes, sviestaina, mīksta Napa ādas jaka, kas paredzēta tikai iPhone aizsardzībai, nepievienojot masu un svaru.

Žilbinoši plāns un pārsteidzoši viegls, šis luksusa ādas pārvalks aizsargā jūsu iPhone priekšpusi un aizmuguri no ikdienas apdraudējumiem, piemēram, atslēgām un letēm. SurfacePad vāka iekšpusē atradīsit divus ērtus karšu slotus.

Salieciet muguru, un šis plānais iPhone vāciņš pārvēršas par brīvroku displeja statīvu, kas ir obligāts nosacījums jaunajiem lielajiem iPhone.

SurfacePad ir pieejams gan iPhone 6, gan 6 Plus, izvēloties melno, sarkano, balto un skaisto jauno Camel. SurfacePad ierīcei iPhone 6 Plus ir daļa no krāsainās SurfacePad saimes, kas nozīmē, ka jums var būt atbilstošas vai kontrastējošas ādas jakas jūsu iPhone, iPad Air un iPad mini.

Visi SurfacePad vāciņi izmanto SurfaceGrip tehnoloģiju, lai tos pievienotu tālrunim. SurfaceGrip neatstāj nekādas pēdas vai atlikumus, un to var atkārtoti lietot daudzas reizes.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.