FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

TiNifogo tīģera uzgriežņu atslēgas uzgriežņu atslēga 48 in 1 uzgriežņu atslēgas instrumenti

2,00 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1652 gabals
Pieejamais daudzums
1652 gabali
Valsts
Itālija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
3 dienas
Pēdējā aktualizācija
pirms 2 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

▲【Unikāli izstrādāts】Daudzfunkcionāls atslēgas speciāls rīks, kas apvieno 48 rīkus vienā un padara katru remontu vieglu un ātru. Vienkārši uzreiz noklikšķinot uz dažādiem izmēriem, tie ir rīks, kas jums nepieciešams darbam.
▲【Viegla pārnesamība】 Jums nav nepieciešamas vairākas uzgriežņu atslēgas vai lieli instrumentu komplekti, tikai grozāmā galva, lai atrastu pareizo piemērotību. Unikālais zobu revolucionārais instrumentu dizains ļauj izgatavot gan standarta, gan metriskos izmērus- vienkārši apgāziet visu lietu, un jums ir vairāk izmēru.
▲【Ātrs】Atšķirībā no citām uzgriežņu atslēgas, uzgriežņu atslēga ļauj strādāt 45° leņķī. Ērts un ietaupa jūsu laiku. Risiniet projektus visā mājā, ceļā, darba vietā un jebkurā vietā. Šis profesionālās klases rīks ir izstrādāts ar 360° rotējošu galvu, kas ātri maina jums nepieciešamo formātu.
▲【Lietojumprogramma】 Profesionāls rīks, kas paredzēts, lai risinātu visus jūsu projektus jūsu mājās, veikalā vai darba vietā, ideāli piemērots: automašīnai, mājām, ārtelpām un daudz ko citu
▲【Precīzs process】 - Tā izturīgā, izturīgā un izturīgā konstrukcija ir veidota tā, lai tā kalpotu ilgi un būtu gatava izturēt gadiem ilgu smagu lietošanu. Trīskārša hroma apdare ar pilnu pulēšanu, tāpēc to ir viegli tīrīt un tas ir izturīgs pret koroziju



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.