FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Tīrība? Edison Vintage Light Bulb [3 iepakojumā] - Retro spuldze

no 4,85 € /gabals cena bez nodokļa
5,05 € no 1 līdz 249 gabali
4,85 € no 250 līdz 500 gabali

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
250 gabals
Pieejamais daudzums
499 gabali
Valsts
Vācija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

? ??????? & ????????????: E27 spuldzi var ieslēgt un izslēgt līdz pat 20 000 reižu! Mūsu 4 W LED spuldze aizstāj parasto 40 W spuldzi un ir ērti lietojama jūsu makā! Dzintara stikls ar augstu krāsu mirdzumu un augstas kvalitātes LED kvēldiegs uzbur vintage-retro stilu!
? ????????? ???????: E27 vintage spuldze ar E27 ligzdu der gandrīz katrā lampā! Tas nemirgo un nemirgo un izplata siltu gaismu, tiklīdz tas tiek ieslēgts. Tas piepilda dzīvojamo istabu, ēdamistabu, guļamistabu, virtuvi, biroju, kafejnīcu un restorānu ar nostalģisku noskaņu!
? ???? ???????????? : E27 spuldzes kalpošanas laiks ir vairāk nekā 25 000 stundu, un tā ir īpaši izturīga. Turklāt E27 LED ir augsts krāsu atveides indekss CRI>80 īpaši spilgtām un dabīgām krāsām. Visas mūsu spuldzes ir TÜV pārbaudītas Vācijā un tām ir visi nepieciešamie sertifikāti!
? ??????Ü??????????: Ar 2200K retro spuldze ir silti balta un piedāvā ideālu apgaismojumu mājīgai atmosfērai. Izskatās pēc oriģinālās Edison spuldzes - retro dizains ideālā savienojumā ar moderniem, enerģiju taupošiem LED kvēldiegiem! Pat tad, kad tie ir izslēgti, ģeniālie pavedieni piesaista uzmanību!
? ??????? ????????????: Mēs vēlamies, lai jūs būtu tikpat apmierināti ar mūsu Ipurity vintage dekoratīvajām lampām kā mēs. Tāpēc mēs piedāvājam jums 30 dienu atgriešanas politiku un naudas atdošanas garantiju mūsu produktiem. Jūsu rīcībā ir vācu valodā runājošs klientu atbalsts!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.