FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
19 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Īpaši godīgas preču jauktās paletes - nodrošiniet sev bestselleru veiksmīgam rudens un ziemas biznesam


Nepalaidiet garām šo Top A produktu ar ģeniāliem jauniem produktiem un tendencēm tieši no IAW gadatirgus!



Tie nav Amazon atdevi, bet gan pašreizējie populārākie zīmoli, ar kuriem arī jūs varat veiksmīgi tirgoties un veiksmīgi sākt.


Mūsu jaunās paletes, kuras saņemam tieši no gadatirgus, sastāv no produktu zonām mājsaimniecība – tehnika – dekorēšana un tieši šīs 3 preču kategorijas ir vienkārši absolūti ideālas nākamajai sezonai.


Neatkarīgi no tā, vai jums ir tiešsaistes veikals vai īpašs preču tirgus, par šīm paletēm vajadzētu būt ļoti ieinteresētām arī krāmu tirgus tirgotājam.

Protams, varam piedāvāt arī lētākas paletes, taču ikvienam ir jābūt skaidram, ka ar 200-300 vai 400 eiro īsti neko daudz nevar gaidīt, ja meklē A preces.


Ar mūsu izstāžu paletēm jūs iegūstat preces, kuras var pārdot gandrīz visu gadu, nevis tikai uz īsu sezonu.



Ir pieejamas tikai 33 paletes, un šīs paletes šogad neatgriezīsies šajā lieliskajā kombinācijā, tāpēc vislabāk ir tās iegādāties tagad.


Visām mūsu izstāžu paletēs esošajām elektroierīcēm jums ir 3 gadu ražotāja garantija!


Mēs varam jums piedāvāt absolūti lētu piegādi, izmantojot mūsu ekspeditoru, tikai 69 eiro par paleti.






Šī ir jūsu iespēja jau tagad uzkrāt krājumus rudens/Ziemassvētku iepirkšanās sezonas sākumam. Ikviens, kurš ilgu laiku strādājis mazumtirdzniecībā, zina, ka grūtos laikos vienmēr daudz tiek ieguldīts mājās un bērnos. Cilvēki vēlas, lai mājās būtu ērti un jauki. Mūsu paletes ir krāsaini sajauktas ar lieliskiem izstrādājumiem no mājsaimniecības un/vai apdares kategorijām un tāpēc ir absolūti piemērotas pašreizējai situācijai/laikam. Galvenokārt tiek iekļauti raksti, kuru pārdošanas cenas nepārsniedz 10 līdz 30 eiro, kas precīzi atspoguļo šī brīža laikmetu. Parasti uz mūsu jauktajām paletēm pārsvarā ir A preces, taču vienmēr var būt arī tā, ka šeit un nelielu daļu no B precēm var iekļaut. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mūsu attēli ir jau pārdoto palešu paraugbildes, jo gandrīz katru dienu mēs saņemam jaunas preces, ne visas paletes vienmēr tiek fotografētas.



Diemžēl savākšana šobrīd nav iespējama loģistikas un personāla apsvērumu dēļ. Lai ietaupītu izmaksas, lai mēs varētu jums piedāvāt ļoti lētas preces, mēs vienmēr glabājam savas paletes tieši mūsu ekspedīcijas uzņēmumā augstajā noliktavā, kas arī nosūta paletes tieši jums. Tas ļauj mums ietaupīt personāla izmaksas un nodot cenas priekšrocības tieši jums.



Kā aprakstīts piedāvājumā, piegāde Vācijas robežās ir tikai 69 eiro par paleti.Pēc pieprasījuma varam nosūtīt arī uz citām Eiropas valstīm.


Sāciet tūlīt, šī akcija ir spēkā tikai tikmēr, kamēr ir noliktavā!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.