FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Unikāli skrāpju komplekti (A+B) Bowyers, Bamboo Fly Rod Makers, amatniekiem un galdniekiem.

no 20,00 € /komplekts cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 80,00 €

Jāvienojas
45,00 € no 1 līdz 5 komplekti
35,00 € no 10 līdz 20 komplekti
30,00 € no 40 līdz 80 komplekti
20,00 € no 200 līdz 400 komplekti

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
3 komplekts
Pieejamais daudzums
200 komplekti
Valsts
Ķīna
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
30 dienas
SKU:
SA/B2021
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Iepazīstinām ar mūsu īpaši izstrādātajiem skrāpju komplektiem, kas ir lieliski piemēroti profesionāļiem loku izgatavošanā, bambusa mušu stieņu izgatavošanā un kokapstrādē. Šie komplekti ir izgatavoti no atlasīta tērauda ar augstu oglekļa saturu (SK2), kas pazīstams ar savu izcilo cietību (virs 55 grādiem).
Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru no maniem produktiem, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisko ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un pieaugošu naudas plūsmu, vismaz padarot galaprodukta vērtību 5-10 reizes lielāku.
Komplekta funkcijas:
Asmeņi ir ārkārtīgi cieti, nodrošinot ilgmūžību un efektivitāti pat pēc ilgstošas lietošanas. Tos pēc vajadzības var uzturēt ar plakanu slīpēšanu vai tērauda vīli.
Pielietojums: Ideāli piemērots ragu priekšgala serdeņu, ragu sloksņu vai bambusa mušu stieņu galu rievošanai vai raupjināšanai. Šis process palielina kontakta laukumu, uzlabojot saķeres izturību - tas ir būtiski gan plakanām, gan ieliektām-izliektām līmēšanas metodēm.
Skrāpju komplekta veidi:
A tips (3 gab./komplekts): Ietver lineālu un skrāpi, loka skrāpi un loka zāģa zobu skrāpi. Biezums ir 2,5mm, ar kopējo platumu 10,0cm un loka platumu 7,0cm. Komplektā ir 2 skrūvju komplekti ērtai piestiprināšanai pie koka roktura.
B tips (3 gab./komplekts): Satur loka skrāpi, loka zāģa zobu skrāpi (loka platums: 7.0cm) un plakanu skrāpi. Plakanais skrāpis ir īpaši izstrādāts, lai modificētu tradicionālos priekšgala serdeņus vai malas. Līdzīgi kā A tipam, arī šī komplekta biezums ir 2,5mm un kopējais garums 10,0cm, ar 2 skrūvju komplektiem koka roktura fiksācijai.
Pasūtīšanas iespējas:
Izvēlieties starp 2 A vai B tipa komplektiem vai A+B kombināciju. Pēc iegādes, lūdzu, nosūtiet ziņojumu, lai norādītu savas vēlmes.
Šie skrāpju komplekti ir ne tikai funkcionāli, bet arī unikāli priekšmeti meistarības pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis profesionālis vai aizrautīgs DIYer, šie rīki noteikti uzlabos jūsu darbu.
Apstrāde un nosūtīšana: Apstrādes laiks ir 4-5 dienas. Piegāde ilgst 2-4 nedēļas vai vairāk, izmantojot China Post aviopastu, ir pieejams liels pasūtījums jūras vai dzelzceļa piegādei, kas aizņem 5-8 nedēļas ar pakalpojumu no durvīm līdz durvīm. Krava tiek aprēķināta, pamatojoties uz svaru un apjomu, izmantojot pasta ekspress un gaisa kravu pārvadājumus. Ja tas pārsniedz 20 kilogramus, tas tiks nosūtīts pa jūru vai dzelzceļu. Tas ir pakalpojums no durvīm līdz durvīm ar izsekošanas numuru, kuru jums ir ērti izsekot tiešsaistē jebkurā laikā. Pielāgoti pieprasījumi ir laipni gaidīti.
Īpašas prasības: Par jebkādiem īpašiem pieprasījumiem vai prasībām, nekautrējieties sazināties ar mums.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.