FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

32,68 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Klarstein
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Creamberryfrozen jogurta saldējuma pagatavošanas mašīnas pudeles dzesētājs 1,5l
Īpaši ātra 4-in-1 mašīna: saldējuma, saldēta jogurta un milkshakes vai dzesēšanas dzērienu pudeļu pagatavošanai.
Liels termiskais konteiners ar ietilpību 1,5l saldējuma ražošanai lielos daudzumos tikai 20 minūtēs.
Vienkārša darbība ar 2 pogām un programmējamu miega taimeri.
No šodienas vairs negaida gardu saldējumu! Neatkarīgi no sezonas, ar Klarstein Creamberry jūs varat uzreiz izveidot augļu saldējumu, itāļu saldējumu, sorbetus vai saldētu jogurtu no izvēlētajām sastāvdaļām, liekot bērnu un citu gardēžu acīm spīdēt ar prieku.
"Pašdarināti saldējuma darbi no gardām sastāvdaļām 20 minūtēs"
Creamberry ir turbo-saldējuma mašīna, kas tikai 20 minūtēs sasaldē atlasītās sastāvdaļas 1,5l, dubultizolētā termiskajā traukā un uzbur garšīgu, krēmīgu saldējumu. Tas garantē lielisku atspirdzinājumu karstās dienās un lielu jautrību, kā arī bērnu dzimšanas dienās - turklāt jūs varat būt pārliecināti, ko ēd mūsu mīļie. Tas arī ļauj sagatavot ledus masu, ņemot vērā tādus ierobežojumus kā laktozes nepanesība vai alerģijas.
"Izbaudiet garšu dažādību"
Papildus saldējuma pagatavošanai Klarstein Creamberry mašīna var radīt gardus piena kokteiļus acu puvi. Jūs varat arī pagatavot sev tādus gardumus kā sorbets vai saldēts jogurts. To visu veic saldējuma mašīna, kas izmanto mazāk nekā 10 W stundā.
"Ledus sajūta tikai dažos soļos"
Saldējuma mašīnas darbība ir ļoti vienkārša un tiek veikta, intuitīvi kontrolējot pogas uz vāka. Šeit jūs varat iestatīt ierīces darbības laiku, izmantojot digitālo displeju. Ierīces darbības laikā pulkstenis skaita atlikušo laiku. Caur atloku vāka komponentos tie viegli nokļūst traukā, kur maisītājs tos darbietilpīgi sajauc. Ja daļa satura sasalst, tad automātiskās izslēgšanas funkcija aizsargā motoru no bojājumiem, ko izraisa ķīļveida maisītājs. Lai atvieglotu aukstā saldējuma trauka apstrādi, tam ir plastmasas gredzenveida rokturis, kas ļauj viegli noņemt trauku no saldējuma mašīnas, neuztraucoties par apsaldējumiem uz pirkstiem.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka saldējuma mašīnas trauks ir jāatdzesē ledusskapī vismaz 8 stundas, pirms turpināt ražot krēmveida ledus masu. Tāpēc mēs iesakām to uzglabāt saldētavā, lai Creamberry vienmēr būtu gatavs lietošanai.

Produkts ir pēc atgriešanas - tam ir plastmasas plaisa, tomēr tas ir pilnībā darbināms.

Pamatinformācija: 4-in-1 saldējuma mašīna: saldējuma, saldēta jogurta un milkshakes pagatavošanai vai dzesēšanas dzērienu pudelesturbo-aprīkojums: svaigs krēmveida saldējums tikai 20 minūtēs1,5 litru termiskais konteinersārkārtīgi ekonomisks enerģijas patēriņš: mazāk nekā 10W stundāFunkcijas:vienkārša darbība ar divām pogām un digitālo displejuregulējams taimeris 20- 40 min.displejs atlikušajam laikam mašīnas darbības laikā uzpildīšanas atloks vākāērts rokturis gredzens ērtai ledus masas konteineru apstrādei stabilas, neslīdošas gumijas pēdasaizņemtās teritorijas izmēriinstrukcijainācijas rokasgrāmata ar noteikumiem / izslēgšanas slēdzis priekšējā panelībarošanas avots: 220-240V ~ / 50-60HzPiegādes diapazons: 1 x bāzes pamatne1 x termiskais konteiners1 x vāks ar piedziņu1 x maisītāja rokasgrāmatas vācu, angļu, itāļu, franču, spāņuIzmēri (ierīce): 19 x 23,5 x 19 cm (platums x augstums x dziļums)izmēri (termiskais konteiners): 15 x 18 cm (augstums x Ø)svars: (ierīce):aptuveni 2,8 kg



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.