FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
19 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Alogy sienas lādētājs: produkta apraksts + izceļ

Galvenās iezīmes: Zīmols: Alogy Produkts: maiņstrāvas lādētājs Materiāls: ABS+PC Atsevišķu pieslēgvietu barošana: USB-C 33W PD, USB-A USB 32W QC Kopējā lādētāja jauda: 65W Interfeiss: 1x USB-A un 1x USB-C tehnoloģija: enerģijas piegāde, ātrā uzlāde 3.0, ātrā uzlāde 2.0, ātrā uzlāde 1.0, gallija nitrīda GaN spraudnis ES standarta ieeja: 100-240V, 50 / 60Hz, 0.5A Izeja: 5V=6.6A, 9V=3.7A, 12V=2.8A, 15V=2.2A Saderība: iOS, Android Sertifikāti: FCC, CE Mobilo ierīču vieda un ātra uzlāde Atbalsta: ātrās uzlādes protokolus Lādētājs ir pielāgots kontaktligzdām ES standartā Daudzlīmeņu sprieguma aizsardzība Iepakots oriģinālā mazā iepakojuma iepakojumā
Alogy sienas lādētājam ir pat 2 uzlādes porti - USB-A un USB-C C tips, pateicoties kuriem mums ir iespēja vienlaikus uzlādēt līdz divām ierīcēm. Lādētājs izmanto gallija nitrīdu GaN, kas samazina ierīces izmēru līdz pat 30% salīdzinājumā ar citiem tradicionālajiem lādētājiem. Mazāks izmērs nesamazina uzlādes procesa efektivitāti. Lādētāja izmēri: 100 mm x 28 mm x 55 mm
Iebūvētie USB-A QC 3.0 32W un C tipa USB-C PD 33W porti ļauj ātri atjaunot akumulatoru mūsu tālruņos, austiņās vai planšetdatoros. Ierīcei ir īpaša mikroshēma, kas regulē lādētāja darbību, pateicoties kurai tā nebloķē blakus esošo uzlādes ligzdu.
Ierīcei ir vairāki aizsardzības līdzekļi, piemēram, aizsardzība pret pārmērīgu uzlādi, augstspriegumu, pārkaršanu vai īssavienojumu, tādējādi novēršot uzlādējamās ierīces sabojāšanas risku.
CE sertifikāts - apliecina, ka produkts atbilst Eiropas prasībām attiecībā uz drošību, veselību, vides un patērētāju aizsardzību. FCC sertifikāts apstiprina, ka produkts netraucē citām radioiekārtām un atbilst elektromagnētiskā starojuma emisijas ierobežojumiem.
Ātra uzlāde Kad jums ir nepieciešams ātri uzlādēt viedtālruni, lādētājs nokļūs buļļa acī. Lādētājs atbalsta populārākos ātrās uzlādes protokolus, piemēram: Quick Charge 3.0 un Power Delivery. Pateicoties šim risinājumam, jūs varat ātri un droši uzlādēt savas ierīces.
Eko mazais iepakojums Mēs esam izstrādājuši mūsu produktu iepakojumu tā, lai tas ietaupītu vietu! Atklājiet savas rūpes par vidi. Izvēlies mazos iepakojumus!
Alogy ir dinamisks Polijas zīmols, kas tirgū izceļas, pateicoties tā progresīvajām inovācijām un uzmanībai pret katru detaļu. Ar aizrautību radīt mūsdienīgus risinājumus ikdienas aksesuāriem, Alogy konsekventi cenšas sniegt klientiem unikālu pieredzi, kas apvieno izcilu kvalitāti, oriģinālu dizainu un funkcionalitāti visaugstākajā līmenī. Mēs lepojamies ar to, ka mūsu zīmols ne tikai nodrošina izcilas kvalitātes produktus, bet arī rada pozitīvu iepirkšanās pieredzi. Mūsu mērķis ir veidot ilgtermiņa attiecības ar mūsu klientiem, kas ir mūsu biznesa sirds un dvēsele. Pateicoties viņu atsauksmēm un atbalstam, mēs varam pastāvīgi attīstīt un pielāgot savus produktus viņu vajadzībām.
Biežāk uzdotie jautājumi Kādas ir svarīgākās Alogy sienas lādētāja funkcijas?
Alogy sienas lādētāja svarīgākās iezīmes ir tā jauda, kas ir 65W, divu uzlādes portu (USB-A un USB-C) klātbūtne, Power Delivery, Quick Charge 3.0, Quick Charge 2.0 un Quick Charge 1.0 tehnoloģiju izmantošana, izgatavošanas materiāls (ABS + PC), saderība ar iOS un Android ierīcēm, FCC un CE sertifikāti un atbalsts ātrās uzlādes protokoliem.
Kādas drošības funkcijas piedāvā šis lādētājs?
Šim lādētājam ir vairāki aizsardzības līdzekļi, piemēram, pārmērīga uzlāde, augstspriegums, pārkaršana un aizsardzība pret īssavienojumu, kas novērš uzlādējamo ierīču bojājumu risku.
Kādas ir šī lādētāja ieejas un izejas specifikācijas?
Alogy lādētājs pieņem ieejas spriegumu diapazonā no 100-240V, 50/60Hz, 0.5A. No otras puses, izejas spriegumi ir 5V = 6.6A, 9V = 3.7A, 12V = 2.8A, 15V = 2.2A.

Viss pa rokai! Apskatiet citus mūsu piedāvājumus un izvēlieties sev nepieciešamos piederumus. Atminēties! Jūs varat atrast vairākus piederumus, piemēram: rūdītu stiklu, turētājus, automašīnu lādētājus, FM raidītājus, kabeļus vai austiņas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.