FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
2 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Uzkopšanas robots Team Kalorik TKG RVC 1003 AB

197,24 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Viss
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Parastā cena: 1299,99 złMūsu cena: 999 zł

Robots Putekļsūcējs un MoppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+īpašs antibakteriāls filtrs]Beļģu zīmols KalorikTas ir ārkārtīgi funkcionāls putekļsūcējs gan sausai, gan mitrai putekļsūcējam. Tīrīšana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša un ātra! Šī ierīce ir izstrādāta tā, lai tā būtu pēc iespējas efektīvāka un atbrīvotu jūs no ikdienas mājsaimniecības darbiem. Tas viss, lai jūsu dzīvoklis spīdētu tīrs bez jūsu pūlēm. 

Parametri / piederumi jauda 1400Patank ietilpība 0,3Lbattery ietilpība 2600mAh putekļsūcēja jauda 40WHEPA filtri / antibakteriāla loppilotdocking basemeasurements: 33.00 x 33.00 x 7.60 cm

Sausa un mitra putekļsūcēja - vakuums un mazgājiet grīdu vienā. Putekļsūcējs satur putekļu tvertni, kā arī ūdens tvertni, lai jūs varētu apturēt putekļus, izmantojot vairāku filtru komplektu, un mazgāt grīdu - vienreiz un vienā mirklī. Integrētais HEPA filtrs attīra izplūdes gaisu līdz 99,95% - kas ir svarīgi alerģijas slimniekiem un ievērojami paaugstina viņu dzīves kvalitāti.  Kompakts dizains un moderns dizains padara šo putekļsūcēju ne tikai par praktisku tīrīšanas aprīkojumu, bet arī par modernu mājas sīkrīku, kuru varat parādīt draugiem. Sūkšanas jauda ir līdz 1400 Pa , kas ļauj ātri un bez jūsu līdzdalības noņemt no grīdas pat mazākos piemaisījumus.

Daudzfunkcionālā tālvadības pults un vienkāršās pogas garantē putekļsūcēja vieglu pozicionēšanu un lietošanu - tikai daži klikšķi un suku komplekts un audums darīs visu jūsu vietā - tīriem paklājiem un spīdīgām grīdām visā mājā. Filtrs, kas pārklāts ar īpašu antibakteriālu vielu, ir unikāla piedeva, kas izstrādāta un pārbaudīta Vācijā [tātad simbolā AB - AntiBacterial]Pretsadursmes un kritiena sensori ļauj putekļsūcējam darboties, neberzējot pret mēbelēm vai citiem šķēršļiem, un pēc darba pabeigšanas ierīce automātiski atgriežas uzlādes stacijā. Viena ierīce un vairāki praktiski pielietojumi - ierīce ļauj vakuuma virsmas vērst virzienā, varat to izmantot arī, lai notīrītu, piemēram, kāpņu vai sienu malas, kā arī suku virsmas tieši blakus sienām.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.