FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
14 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Daļa # TSB8450670)
Iedvesmojoties no jaunākajām tendencēm, Seulas mugursoma demonstrē tīru un racionalizētu dizainu ar unikālu 6 formu drošu aizdari.
Ar mīksta pieskāriena neilona dobby materiālu ar ūdensizturības apdari tas nodrošina jaunus viegluma un praktiskuma līmeņus.
Plašajā galvenajā nodalījumā ir īpašs līdz pat 15,6 collu klēpjdators un iPad®/planšetdatora kabata ar Velcro aizdari, kā arī daudz vietas failiem, mapēm un citiem drukātiem materiāliem.
Priekšējās darbstacijas kabata ar rāvējslēdzēju ir paredzēta līdz diviem viedtālruņiem un pāris pildspalvām. Ātrās satveršanas priekšmetus var glabāt augšējā atloka kabatā ar rāvējslēdzēju, savukārt dārgākus priekšmetus var nostiprināt aizmugurējā paneļa kabatā ar rāvējslēdzēju, lai nodrošinātu papildu drošību.
Lietussargiem, ūdens pudelēm un citiem mazākiem priekšmetiem var viegli piekļūt abās sānu kabatās. Citas funkcijas ietver ūdensizturīgu pamatni papildu aizsardzībai, regulējamas sānu siksnas labākai piegulšanai un auduma rāvējslēdzējus mīkstam pieskārienam.
Ņemiet visu. FOB ASV



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.