FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
9 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Velosipēda stiprinājums GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 kamerām

3,09 € /gabals cena bez nodokļa
Pasūtījumi

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
ACTION - DJI - GoPro - Xiaomi
SKU:
70208
EAN:
5905601810469

Kontakts Piezvanīt

Velosipēda stiprinājums GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 kamerām - apraksts

GoPro darbības kameras velosipēda stiprinājums stūres joslai produkta apraksts + izceļ

Galvenās iezīmes: Produkta tips: Velosipēda stūres stiprinājums Materiāls: ABS + neilons + alumīnijs Svars: 52g Montāžas vieta: Stūre / stienis / marga ar diametru 20-30 mm Regulēšana: 360 grādi Saderība: Kameras, darbības kameras Montāža: Universāla vītne darbības kameru montāžai Ūdensizturīgs: Jā Visa roktura augstums: 70 mm Ērti: Ātra demontāža un montāža, nav nepieciešami instrumenti Izturīgs: Stingri un vienmērīgi tur ierīci Komplektā ir: 1x stūres stiprinājums, 2x montāžas skrūve, 1x pretslīdes spilventiņš
Motocikla, motocikla, motorollera vai velosipēda stūres stiprinājums ir būtisks sīkrīks ikvienam āra aktivitāšu, piemēram, riteņbraukšanas, motocikla vai motorollera, cienītājam. Izgatavots no izcilas kvalitātes materiāliem, tas atbildīs jūsu cerībām. Neatkarīgi no tā, vai jums ir darbības kamera, DSLR, GoPro, SJCAM vai pat tālruņa turētājs (tālruņa turētājs nav iekļauts komplektā) - šī modulārā sistēma spēj strādāt ar viņiem. Paredzēts lielākajai daļai tirgū pieejamo kameru, kardānu un citu foto-video iekārtu.
Komforts un drošība Lietošanas drošību nodrošina neslīdoši spilventiņi (1), kas novērš roktura kustības risku. Lieljaudas nerūsējošā tērauda skrūves (2) garantē izturību un ilgu produkta kalpošanas laiku.
360 grādu grozāma galva Velosipēda stiprinājumam ir 360 grādu grozāma galva ar slēdzeni ik pēc 90 grādiem. Pozīcija tiek bloķēta, pievelkot regulēšanas skrūvi ar skrūvgriezi, kas garantē pozīcijas stabilitāti. Skrūve ir pārklāta ar blīvi, lai aizsargātu stūri no skrāpējumiem!
Plašs pielietojums Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku riteņbraukšanai, motociklam vai motorolleram, šis stiprinājums lieliski pielāgojas jūsu vajadzībām. Turētājā jūs varat ievietot darbības kameras m.in.: GoPro - Hero 12, Hero 11, Hero 10, Hero 9, Hero MAX, Hero 8, Hero 7 (melns, sudrabs, balts), Varonis : 6, 5, 4, 3+, 3, 2, 1, Hero 2018 Fusion, SESSION, HERO+, Motorsports, Surf, Naked, Classic SJCAM - SJ9 Strike, SJ8 PRO, PLUS, AIR, SJ7 zvaigzne, (SJ7000), SJ6 leģenda, (SJ6000), SJ5000+, SJ5000 SJ4000 Xiaomi - Yi, Yi 2, Mijia 4K Dji - 2. darbība, Dji 3. darbība, Dji 4. darbība, Osmo darbība Citas ierīces - piemēram, viedtālruņi, kameras, GPS navigācija (UZMANĪBU! nepieciešami papildu stiprinājumi - nav iekļauti) Lai ierīci piestiprinātu stiprinājumam, ievietojiet to īpašā futrālī / turētājā ar standarta darbības kameras stiprinājumu (nav iekļauts komplektā).
Vienkārša un ātra piestiprināšana Šis stiprinājums ir veidots, domājot par komfortu. Demontāža un montāža ir ļoti vienkārša un neprasa instrumentu izmantošanu. Vienkārši atlaidiet skavas pogu, lai uzstādītu vai noņemtu aprīkojumu.
Alogy ir dinamisks Polijas zīmols, kas tirgū izceļas, pateicoties tā progresīvajām inovācijām un uzmanībai pret katru detaļu. Ar aizrautību radīt mūsdienīgus risinājumus ikdienas aksesuāriem, Alogy konsekventi cenšas sniegt klientiem unikālu pieredzi, kas apvieno izcilu kvalitāti, oriģinālu dizainu un funkcionalitāti visaugstākajā līmenī. Mēs lepojamies ar to, ka mūsu zīmols ne tikai nodrošina izcilas kvalitātes produktus, bet arī rada pozitīvu iepirkšanās pieredzi. Mūsu mērķis ir veidot ilgtermiņa attiecības ar mūsu klientiem, kas ir mūsu biznesa sirds un dvēsele. Pateicoties viņu atsauksmēm un atbalstam, mēs varam pastāvīgi attīstīt un pielāgot savus produktus viņu vajadzībām.

Biežāk uzdotie jautājumi Vai šis stiprinājums ir piemērots tikai montāžai uz velosipēda stūres?
Nē, stiprinājums galvenokārt ir paredzēts uzstādīšanai uz velosipēda stūres, taču tas ir lieliski piemērots arī motociklu rokturiem, motorolleriem un citiem elementiem ar diametru no 20 līdz 30 mm.
Vai šim turētājam ir papildu rokas moduļi?
Jā, tam ir divi papildu rokas moduļi, kas ļauj uzstādīt kameru dažādās konfigurācijās, dodot jums brīvību izveidot dažādus kadrus.
Vai šis stiprinājums ir viegli montējams?
Jā, montāža ir ļoti vienkārša un neprasa papildu instrumentu izmantošanu.

Viss pa rokai! Apskatiet citus mūsu piedāvājumus un izvēlieties sev nepieciešamos piederumus. Atminēties! Jūs varat atrast vairākus piederumus, piemēram: rūdītu stiklu, turētājus, automašīnu lādētājus, FM raidītājus, kabeļus vai austiņas.


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums
  • Skaidra nauda
  • Maksājums internetā
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Piegādes metodes

  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.