FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

vibrācijas trenažieru daudzfunkcionālais trenažieris ar tālvadības pulti

50,62 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
444 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 5 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Vibrācijas trenažieru treniņu soliņš, ja vēlies kaut ko darīt savas veselības labā
Izmantojot šo jauno metodi, jūs varat efektīvi veidot savu ķermeni. Pateicoties vibrācijai, vibrācijas trenažieru treniņu sola efektivitāte var būt vairākas reizes augstāka nekā tradicionālajām treniņu formām, un tas atslābina muskuļus pēc nogurdinoša darba, sporta vai smagas fiziskas slodzes, tāpēc jūsu ķermenis var vieglāk atjaunoties un jūs varat atkal justies atpūties.

Vibrācijas trenažieru stenda izmantošana uzlabo līdzsvaru un koordināciju, stimulē asinsriti un gremošanu, kā arī notur un stiprina dziļi guļošus muskuļus, kurus ir grūti sasniegt ar citiem treniņu veidiem. Jūs varat trenēties un veidot savu ķermeni ar daudz mazāku apmācību, mazāk laika un mazāk spraigu nekā tradicionālās apmācības formas. Vibrācijas treniņš ir maigs, patīkami atslābina ķermeni, tāpēc jūs varat to izmantot kā veidu, kā atvēsināt grūtāku treniņu.

Tā kā tas palielina asinsriti, tas var ievērojami uzlabot jūsu vispārējo labsajūtu jau pēc dažām sesijām. Jūs jutīsities vairāk atpūties, piemērots un aktīvs. Tas palīdz cīnīties ar vispārēju nogurumu un stresu, palielina enerģiju, un patīkama tirpšana ietekmē visu dienu. Palielinoties asinsritei, palielinās ķermeņa skābekļa padeve, vairāk barības vielu sasniedz šūnas un audus.
Refleksīvā, ļoti straujā muskuļu kontrakciju un darba pēctecība palielina muskuļu elastību un izturību. Tas novērš muskuļu vājuma attīstību, vienlaikus neradot tik lielu slodzi sirdij un locītavām kā tradicionāls treniņš. Muskuļi paliek saspringti un jauneklīgi, jūs varat labāk darboties sportā un darbā, vai arī pēc tam varat darīt labāk pat no smagas fiziskas pozas. Spēcīgi muskuļi uztur skeleta sistēmu izturīgu, tāpēc tie arī palīdz novērst problēmas.

Palielinās asinsrite locītavās, palielinās sinoviālā šķidruma ražošana, kas palīdz novērst locītavu nodilumu un pārkaļķošanos un izvairīties no turpmākām sāpēm, kas rodas no tām.
Pateicoties asinsriti uzlabojošajai iedarbībai, tas stimulē un regulē vielmaiņu, palīdz sadedzināt taukus un tādējādi samazina svaru, kā arī var būt efektīvs pret celulītu, jo, pateicoties labvēlīgajai iedarbībai uz saistaudiem, āda kļūst stingra un elastīga, ķermenis saglabā savu jaunību, tāpēc var aizkavēties arī redzamie novecošanās procesi.
Vibrācijas trenažieru sols jāizmanto ar saliektām kājām vai tādā pozā, kas vibrējot iedarbina ķermeņa līdzsvara saglabāšanas refleksus. Vibrācijas īsā laikā izraisa daudz muskuļu kontrakciju jūsu ķermenī, tāpēc jūs varat sasniegt vairākas reizes tradicionālā treniņa efektu tikai ar dažu minūšu praksi dienā. 
Tāpēc, ja ir saņemta medicīniska piekrišana, tās lietošanu var ieteikt pat vecākiem cilvēkiem. Lai panāktu optimālu efektu, produktu ieteicams lietot vismaz 3-4 reizes nedēļā vairākas minūtes.
Trenažieru stendam ir tālvadības pults, kas ļauj viegli pielāgot vibrācijas intensitāti 20 posmos, lai katru reizi varētu pielietot piemērotāko treniņa veidu atbilstoši savām vajadzībām. Galvenās iezīmes:- Stimulē muskuļus ar vibrācijām- Uzlabo asinsriti, stimulē vielmaiņu- Stiprina, savelk un uztur muskuļus jaunus- Neapgrūtina sirdi un locītavas- Stiprina maigi, nenogurst- Mazina stresu, mazina nogurumu- Uzlabo līdzsvara un koordinācijas sajūtu- Palīdz sadalīt taukus un tādējādi samazināt svaru- Cīnās ar celulītu, stimulējot asinsriti- Saglabā jaunību un svaigumu korpuss- 20 regulējami pārnesumi- Maksimālā celtspēja: 120 kg
Iepakojuma saturs:- 1 x vibrācijas trenažieris- 1 x tālvadības pults- 1 x barošanas avots
Krāsa: balta, sarkana

Ierīce nesatur gumijas šķiedras!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.