WEEKEND SALE
-25%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Video domofons ar IP PNI House 900 bezvadu P2P karti un apskate

84,50 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
25 gabali
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
5 dienas
SKU:
PNI-IV900R
EAN:
5949066511622
Pēdējā aktualizācija
Vairāk nekā pirms mēneša

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Īpašas lietojumprogrammas
Nospiežot durvju zvana pogu, zvanīs gan iekšējais durvju zvans, gan tālrunī / viedtālrunī atvērtā īpašā lietojumprogramma: Yoosee

Nakts redzamība
Video domofons ar IP, PNI House 900, ir aprīkots ar 6 infrasarkanajām gaismas diodēm, kas ļauj apskatīt attēlus naktī, skaidri un ļoti kvalitatīvi ar apmeklētājiem / viesiem. Saziņa ar iekšējo durvju zvanu ir bezvadu.

Karšu uzraudzība un fotografēšana
PNI House 900 ir microSD slots, kurā var ievietot karti līdz 64 Gb (nav iekļauta) , kurā jūs varat automātiski ierakstīt attēlus atkarībā no konfigurācijas. Nospiežot durvju zvana pogu, zvanīs gan iekšējais durvju zvans, gan tālrunī / viedtālrunī atvērtā īpašā lietojumprogramma: Yosee vai SMARTHOME PNI.

Aizsardzība lietus gadījumā
PNI House 900 gūst labumu no ip66 aizsardzības klases, kas padara to izturīgu pret putekļiem un ūdeni visskarbākajos apstākļos. Darba temperatūru klasificē no -10 līdz +50°C

Atlasāms zvana signāls
Durvju zvana blokam ir 52 mūzikas toņi, kurus varat iestatīt, nospiežot speciālo pogu, varat arī pielāgot zvana skaļumu, tas darbojas līdz 100 m attālumā atklātā laukā un samazinās atkarībā no šķēršļiem.  Barošanas avots ir izgatavots no 3 baterijām / akumulatoriem, kuru tips ir AAA / R3. (nav iekļauts)

Montāžas piemērs
PNI House 900 domofonam ir iespēja kontrolēt cilvēku piekļuvi telpām vai pie telpu izejas, izmantojot Fail Safe vai Fail Secure elektromagnētisko slēdzeni un piekļuves pogu, ko var savienot ar to.
Piekļuvi / jēlas atvēršanu var atļaut / pasūtīt no īpašās lietojumprogrammas, pēc zvana no domofona, no video režīma Ful ekrānā, nospiežot taustiņu (Ios) vai durvju (Android) simbolu.
 



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.