FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
7 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Viedie vannas istabas svari, ieskaitot Bluetooth 4.0 ar atbilstošu lietotni BalanceLine

6,00 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
450 gabali
Valsts
Vācija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Tu - Apple
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Vispārīga informācija par skalu:

Ar Balance Line ķermeņa analīzes svariem labākais veids, kā sekot līdzi sava ķermeņa vērtībām un veselībai ilgtermiņā un dalīties progresā ar draugiem vai ģimeni, ir ? varbūt tu pats palīdzēsi citiem iegūt drosmi un salauzt ?necilvēku? pārvarēt un atkal kļūt fiziski aktīvam.


VESELĪBA: Pateicoties dažādām funkcijām, saistībā ar lietotni ir iespējams jebkurā laikā, izmantojot viedtālruni, sekot līdzi savam fiziskajam stāvoklim un negatīvās vērtības pārvērst pozitīvās, papildinot sportu un veselīgu uzturu.

ANALĪZE: Ar lietotnes palīdzību (saderīga ar Apple "Health" lietotni), kas piemērota gan iOS, gan Android viedtālruņiem, var ne tikai noteikt savu svaru, bet arī, piemēram, šādas vērtības: ķermeņa tauku procentu, muskuļu masa ĶMI (ķermeņa masas indekss), BMR (vielmaiņas ātrums), ūdens svars, skeleta muskuļu un kaulu svars. Sāciet analīzi NEKAVĒJOTIES, jo svariem ir iekļautas baterijas.

DALIES AR PANĀKUMU: Ikviens zina to neaprakstāmo sajūtu, kad uzkāp uz svariem un pēkšņi kļūsti par 1-2 kg vieglāks. Vai tverat šo mirkli, izmantojot lietotni, vai viegli un ātri kopīgojat to ar draugiem vai ģimeni? ar saviem panākumiem jūs varat mudināt citus cilvēkus pašiem kļūt aktīviem.

TEHNOLOĢIJA: četri ļoti jutīgi sensori nodrošina, ka svari tiek aktivizēti tieši, kad jūs stāvat uz tiem. Lai to izslēgtu, jums nekas nav jādara, jo tas automātiski izslēgsies, tiklīdz lietotnē būs augšupielādēti statistikas dati vai kad tā ir bijusi dīkstāvē aptuveni 30 sekundes.

SVARĪGA PIEZĪME: Pirms lietojat svarus, lūdzu, noņemiet zeķes, lai jūsu kājas būtu pareizi savienotas ar visiem četriem elektrodiem. Lai iegūtu pēc iespējas precīzāku nolasījumu, mēs iesakām svarus novietot tikai uz līdzenas, cietas grīdas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.