MAY SALE
-30%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

SP6 zu intelligentna Wi-Fi spraudnis. Varat izveidot grafiku, kad spraudnim ir jāieslēdz vai jāizslēdz noteiktā ierīce ar vienu klikšķi. SP6 darbojas tieši ar Amazon Alexa un Google Assistant, pateicoties kuriem tas ļauj pārvaldīt aprīkojumu ar balsi. Beli SP6 darbojas drošos 2,4 GHz tīklos bez nepieciešamības pēc papildu centrmezgla.

Pārvaldiet savu viedo māju no jebkuras vietas un jebkurā laikā

Neatkarīgi no tā, vai atpūšaties uz dīvāna vai atpūšaties Karību jūras reģionā, lietotne nodrošina pilnīgu piekļuvi jūsu mājas tīklam, lai jūs varētu pārvaldīt savas mājas tieši no sava mobilā tālruņa.

Viegla un efektīva jūsu viedās mājas pārvaldība
Saglabājiet kontroli, izveidojot enerģijas plānu. Neatkarīgi no tā, vai izslēdzat verandas apgaismojumu rītausmā vai atkal ieslēdzat verandas apgaismojumu krēslas laikā, jūs izstrādājat noteikumus.

Vairāk nekā tikai spraudnis
Vienkāršs un moderns izskats, pilns ar tehnoloģijām. Neatkarīgi no tā, kur jūs to izmantojat, tas izskatās kā mākslas darbs.

Uzlabota balss aktivizēšana
Katrs viedais spraudnis ir saderīgs gan ar Amazon Alexa, gan ar Google palīgu, lai jūs varētu pārvaldīt savas elektroniskās ierīces no jebkuras vietas, kur atrodas Alexa un Google.

Izvairieties strādāt pārāk ilgi, aizsargājiet ierīces
Taimera funkcija ļauj izslēgt ierīci noteiktā laikā, samazinot riskus, ko rada tādu ierīču kā sildītāju vai lādētāju ilgstoša darbība.

Vai mājās ir kāds?
Vai jūs atstājat māju uz ilgu laiku? Vienkārši iestatiet kontaktdakšu režīmā "Away", un tas nejauši aktivizēs un deaktivizēs pievienotās apgaismes ierīces, radot iespaidu, ka kāds ir mājās.

Ietaupīta enerģija = ietaupīta nauda
SP6 ļauj brīvi un ērti vadīt sadzīves tehniku, lai efektīvi un lietderīgi samazinātu enerģijas patēriņu ilgtermiņā, lai vienlaikus varētu rūpēties par mūsu planētu un savu maciņu stāvokli!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.