FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

SAMSUNG Galaxy S22 8/128GB melns (S901B)
Galvenās iezīmes
Krāsa: Melna
Nelīdzens mājoklis: Jā
Ūdensizturīgs: ūdensnecaurlaidīgs
Spēļu viedtālrunis: Jā
CPU tips: 8 kodoli
Samsung modeļi: Samsung Galaxy S22
DUAL SIM: Dual SIM: SIM1 + SIM2
5G tīkls: Jā
4G LTE: Jā
WiFi: Jā: 2.4GHz / 5GHz
NFC : Jā
GPS: Jā
USB: C tipa USB
USB on-the-go: Jā
Reversā uzlāde: Jā
IDEĀLI PIEMĒROTS AKTĪVAM - IP68
Spēcīgais un izturīgais tālruņa korpuss nodrošina izturību pret putekļiem, ūdeni un triecieniem saskaņā ar IP68 standartu. Tālrunis neizdosies sarežģītos laika apstākļos.

INDUKTĪVĀ UZLĀDE
Inovatīva metode, kurai nav nepieciešami kabeļi, ļauj ātri uzlādēt ierīci. Vienkārši ielieciet tos uz lādētāja, lai pēc kāda laika izbaudītu visas iespējas.

DIVAS SIM kartes
Šī ir tālruņa funkcija, kas ļauj vienlaikus izmantot divas SIM kartes. Izmantojot šo opciju, varat, piemēram, vienā tālrunī izmantot privātu un uzņēmuma numuru. Nekad nebūs nepieciešams atvērt tālruni un mainīt kartes laikietilpīgi.

5G
5G ir jaunākais mobilo sakaru tīkla standarts. Šī ir piektā paaudze, kas aizstās pašlaik izmantoto 4G tehnoloģiju. Jaunā veida tīklu raksturo palielināts pārraides ātrums un daudzi citi uzlabojumi salīdzinājumā ar tā priekšgājēju, piemēram: liels pārsūtīšanas ātrums (augšupielādējiet datus līdz 10 Gbps un lejupielādējiet līdz 20 Gbps), palielināta uzticamība, daudz lielāka pieļaujamā tīkla slodze vai samazināts iespējamās kavēšanās laiks.

ANDROID
Android ir intuitīva operētājsistēma mobilajām ierīcēm, piemēram, mobilajiem tālruņiem, planšetdatoriem un netbooks. Tas ir balstīts uz Linux kodolu un GNU programmatūru, un to ir izstrādājis Google. Atšķirībā no daudzām esošajām platformām, Android ir atvērts trešo pušu inovācijām un jaunām iespējām. Iegūstiet piekļuvi simtiem tūkstošu programmu, kas ļaus jums pielāgot tālruni savām vajadzībām. Pārlūkojiet tīmekli, atbildiet uz e-pastiem, lasiet e-grāmatas, klausieties mūziku un spēlējiet spēles savā jaunajā Android viedtālrunī.

8 GB RAM
Viedtālrunis ir aprīkots ar 8 GB ātru RAM, pateicoties kurai jūsu darbs būs vēl vienmērīgāks. No šī brīža jūs varēsiet vienlaikus izmantot vairākas lietojumprogrammas, spēlēt prasīgākas spēles un vienlaikus atvērt vairākas cilnes tīmekļa pārlūkprogrammā, neuztraucoties, ka tas palēninās tālruni.

VIEDTĀLRUNIS SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Black S901B EAN (GTIN) 8806092878617
VIEDTĀLRUNIS SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Black S901B Ražotāja kods: SM-S901BZKDEUE
128 GB IEKŠĒJĀ ATMIŅA
Ļoti liels atmiņas apjoms, kas iebūvēts ierīcē, ir ļoti liela ērtība. Jūsu dokumenti, programmas, visa mūzikas kolekcija un daudz kas cits iederas ātrajā zibatmiņas krātuvē. Pateicoties lielākai triecienizturībai nekā klasiskajiem datu nesējiem, jūsu dati paliks drošībā, kas ir ļoti svarīgi ierīcēm

NFC
NFC (Near Field Communication) tehnoloģija novērš nepieciešamību pēc kabeļiem un novērš sarežģītu savienojuma iestatīšanu. Lai atskaņotu mūziku, vienkārši pieskarieties viedtālrunim vai citai ierīcei, kurā iespējots NFC, uz korpusa simbola N. Tas arī ļauj ērti veikt bezkontakta maksājumus.

PIRKSTU NOSPIEDUMU LASĪTĀJS
Vienkārši pieskarieties tam, lai uzreiz atbloķētu tālruni. Šī aizsardzība efektīvi aizsargā tālrunī saglabātos datus.

JAUDĪGS 8 KODOLU PROCESORS
Jaudīgais 8 kodolu procesors viegli apstrādā spēles, lietotnes un filmas. To atbalsta liels RAM apjoms, un tas nodrošina vienmērīgu viedtālruņa darbību pat tad, ja fonā darbojas daudzas lietojumprogrammas.

128 GB IEKŠĒJĀ ATMIŅA
Ļoti liels atmiņas apjoms, kas iebūvēts ierīcē, ir ļoti liela ērtība. Jūsu dokumenti, programmas, visa mūzikas kolekcija un daudz kas cits iederas ātrajā zibatmiņas krātuvē. Pateicoties lielākai triecienizturībai nekā klasiskajiem datu nesējiem, jūsu dati paliks drošībā, kas ir ļoti svarīgi mobilajām ierīcēm.

Tehniskā specifikācija:
Aprīkojums: USB-C kabelis, manuāla
Izmēri [mm]: 146 x 70.6 x 7.6 mm
Svars [g]: 167 g
Krāsa: Melna
Operētājsistēma: Android 12
GSM standarts: 5G / 4G / 3G / 2G
Displeja lielums [collas]: 6,1"
Ekrāna tehnoloģija: Infinity-O ; Dinamiskais AMOLED 2X
Ekrāna izšķirtspēja [px]: FHD+
Bluetooth: Jā
WiFi: Jā: 2.4GHz / 5GHz
GPS: Jā
Galvenā kamera [MP]: 50+12+10 MP
USB: C tipa USB
Austiņu spraudnis: Nē
Iekšējā atmiņa [GB]: 128 GB
Multivides karšu lasītājs: Nē
RAM lielums [GB]: 8 GB
CPU tips: 8 kodoli
Kameras funkcijas: 50 MP - Galvenā kamera, OIS, F 1.8 12 MP - F 2.2 īpaši plata leņķa kamera 10 MP - 3x OIS telekamera, F 2.4
Procesors (apraksts): Exynos 2200, 4nm
Priekšējā kamera [Mpix]: 10 Mpix
SIM kartes tips: eSIM
Divu SIM karšu kartes: Jā
4G LTE: Jā
Ražotāja krāsa: Melna
Lietas veids: GG Victus Plus + alumīnijs
Ūdensizturīgs: ūdensnecaurlaidīgs
Pirkstu nospiedumu sensors: Jā
Aizsardzība e



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.