WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Atklājiet Klausberg KB-7124 kastrolis trauka augstākās kvalitātes, kas veidots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, lai nodrošinātu izcilu izturību.

Ar termisko dibenu, kas paredzēts efektīvai siltuma vadīšanai, šis kastrolis ātri uzsilst un uztur temperatūru, nodrošinot, ka jūsu ēdiens paliek silts.

Paredzēts daudzpusībai, tas ir piemērots dažādiem siltuma avotiem, tostarp elektriskajām, gāzes, stikla, keramikas, halogēna un indukcijas plītīm.

Kastrolis veicina veselīgas gatavošanas metodes, ļaujot maltītes pagatavot ar minimālu ūdens daudzumu un mazāk tauku, saglabājot vitamīnus, minerālvielas un garšu - ideāli piemērots diētas ēdienkartēm, jo tas prasa mazāk sāls.

Aprīkots ar praktisku ielešanas apmali, lai novērstu pilošus un nesildošus rokturus, šis virtuves piederums apvieno funkcionalitāti ar eleganci.

Viegli kopjams, gluds dizains novērš pārtikas un tauku atlikumus stūros, un tīrīšana ir vienkārša vai nu manuāli, vai trauku mazgājamā mašīnā. Ar 3,5 litru ietilpību un 20 cm diametru šis kastrolis ir obligāts jebkurai virtuvei.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.