FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Virtuves FM tīkla radio Auna KR-140 LED BT

45,94 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Viss - joma
SKU:
4260509684149
EAN:
4260509684149
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


KR-140 Virtuves radio Bluetooth uztvērējs FM LED balts
Auna virtuves radio KR-140 ir ne tikai muzikāla izklaide ēdiena gatavošanas laikā. Pateicoties Bluetooth funkcijai, iebūvēto radio var savienot ar viedtālruni un izmantot kā skaļruni.
Šī virtuves radio patiesā priekšrocība ir iebūvētais Bluetooth interfeiss. Tas ļauj bezvadu režīmā straumēt mūziku no viedtālruņiem, klēpjdatoriem vai planšetdatoriem. Divi stereo skaļruņi ir atbildīgi par labāko hitu atskaņošanu, ko atbalsta divi mazi woofers, kas garantē zemu basa reproducēšanu. Turklāt, Bluetooth ļauj izmantot radio kā brīvroku sistēmu, lai jebkurā laikā varētu atbildēt uz ienākošajiem zvaniem, izmantojot iebūvēto mikrofonu.
Papildus Bluetooth, AUNA KR-140 virtuves radio ir ūdensnecaurlaidīgs skārienekrāns, caur kuru tiek kontrolētas visas funkcijas. Pateicoties tam, iebūvēto radio var viegli darbināt ēdiena gatavošanas laikā, un pēc tā pabeigšanas notīriet netīro displeju.
Pamataprīkojumā ietilpst arī FM-PLL radio uztvērējs ar atmiņu 40 radiostacijām un LED apgaismojumu. Spilgts apgaismojums (9 gaismas diodes) ļauj apgaismot darba virsmu. Īpaša priekšrocība ir regulējams gatavošanas laika taimeris, kas palīdz sekot līdzi pareizajam gatavošanas laikam dažādiem ēdieniem. Plašas pamošanās funkcijas ar programmējamu dubultās trauksmes un atlikšanas funkciju, kā arī miega taimeri papildina ierīces funkciju klāstu. Pamošanās signālu var izvēlēties – pa radio vai ar skaņas signālu.

Pamatinformācija:Brīvroku funkcija: praktisks brīvroku režīms, izmantojot BluetoothVienkāršs savienojums: pievienojiet planšetdatoru, viedtālruni un datoru bezvadu režīmā, izmantojot BluetoothGood skaņa: Stereo skaļruņi un zemfrekvences skaļruņi nodrošina līdz pat 10 gadu mūzikas jaudu Viss, kas ir redzams: Spilgts apgaismojums (9 gaismas diodes) darba virsmas apgaismošanaiViegli tīrāms:    Skārienekrānu var viegli noslaucīt ēdiena gatavošanas laikā un pēc tās FinishPerfect palīdzība: praktiska gatavošanas taimera un dubultā trauksmes palīdzība ēdiena gatavošanas laikāFunkcijas:Bluetooth versija: 4.1BT profili: A2DP, AVRCP, HSPBoit diapazons: līdz 10 metriemIzejas jauda: 2.7 x 2 vati RMSImpedance: 4 omiFrekvences diapazons: 80 - 18 000 HzFM frekvenču diapazons: 87.5 - 108 MHzRDS funkcijas: laika sinhronizācijaStacijas atmiņa: 40 stacijasBarošanas avots: 220-240 V ~ | 50/60 Hz (5 V, 2 A)

Piegādes joma:
1 x ierīce
1 x strāvas adapteris
Stiprinājuma materiāls
Lietotāja rokasgrāmata vācu valodā (citās valodās: angļu utt.)

Izmēri: Izmēri: aptuveni 27 x 4.7 x 15 cm (WxHxD, ar spraudni)Svars: aptuveni 0.63 kg



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.